25 / 04 / 2024

mor ada projesi yapı kredi

mor ada projesi yapı kredi

Bomba! Bomba! Bomba! Yapı Kredi Koray Mor Ada'da geri adım attı! Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Esenyurt'taki projeyi 'makroekonomik koşullar' nedeniyle erteledi.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Hong Kong'a 80 milyar dolarlık yapay ada projesi!

Hong Kong'da konut sorununu çözmek için yeni bir proje hayata geçirilmesi planlanıyor. Ülkeye 80 milyar dolarlık dünyanın en büyük yapay adası inşa edilecek.

Deniz GYO Tarabya projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi 440 Ada, 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirilen gayrimenkul projesi değerleme raporu yayınlandı..

Yassıada, dünyaya demokrasi ve özgürlükler mesajı verecek!

Yassıada Projesi'ni hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Yassıada'nın yeni yapılanması ile tüm dünyaya demokrasi ve özgürlükler konusunda mesaj verilecek." şeklinde konuştu...

Gayrettepe Otopark Projesi imar planı değişikliği askıda!

Şişli İlçesi Gayrettepe Mahallesi Otopark Projesi 29 ada 31-32 ve 83 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 

Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Arsa alanı 6 bin 723 metrekare olan Kuleli Evleri 5 Ada projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Proje 550 adet daireden meydana geliyor. Peki Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Martı Projesi inşaat alanındaki eserlere kazıklı koruma!

Kabataş'ta Martı Projesi kapsamında inşaat alanı içinde kalan çeşme, türbe ve tarihi çınar ağacı kazıklı ada yöntemiyle yerleri değiştirilmeden korunacak.

mor ada projesi yapı kredi Haberi

mor ada projesi yapı kredi

Halka açık bir şirket olarak temel hedefi piyasa beklentilerini doğru analiz ederek hissedarlarına kârlı yatırımlar sunmak olan Yapı Kredi Koray, Türkiye'deki makroekonomik koşulları dikkate alarak İstanbul Esenyurt'taki projesinin inşaat ve satış faaliyetlerini bir süreliğine erteledi.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul ortaklıklarından Yapı Kredi Koray, 2007 yılında başlattığı Esenyurt Projesi'ni "optimal fiyatlandırma sürecinin konumlandırılamadığı mevcut ekonomik koşulları" göz ününe alarak bir süre erteledi. Yapı Kredi Koray bu kararı, hissedarları için daha sağlıklı bir risk ve getiri dengesi sağlamak amacıyla aldı. Projenin inşaat ve satış faaliyetlerine ne zaman başlanacağı, ülkedeki makroekonomik koşullar ve gayrimenkul piyasasındaki durumun belli aralıklarla değerlendirilmesinin ardından karara bağlanacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yapı Kredi Koray Genel Müdürü Yücel Ersöz; "Dünya ekonomisindeki yavaşlama sinyalleri...