29 / 03 / 2024

Mordoğan kanalizasyon şebekesi

Mordoğan kanalizasyon şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Mordoğan tarafından kuruldu. 

İzmir Karaburun'da arazi fiyatları yüzde 50 arttı!

İzmir Karaburun ve Mordoğan bölgesi, İzmir'in en çok konuşulan bölgeleri arasına girdi. Bölgedea razi fiyatları yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.

İzmir Mordoğan’a 20.7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir'den Urla'ya çevreye uyumlu iskele!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

İZSU 2017'ye 19 yeni yatırımla girdi!

Altyapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2017 yılına 19 yeni yatırımla girdi. İlk etap işler arasında 314 kilometrelik içme suyu, 60 kilometrelik yağmur suyu ve 7 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yatırımı bulunuyor.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Siverek Dere Islahı, Yağmur ve Kanalizasyon Şebekesi Yapılması İşi" kapsamında aylık değerlendirme toplantısına katılarak sahada devam eden çalışmaları denetledi.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

İzmir Mordoğan'a 17.6 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun'un turistik mahallesi Mordoğan'ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.6 milyon liraya mal olacak çalışmalara Ekim başında start verilecek.

Balıkesir'de 22.4 milyon TL'lik yatırımın temeli bugün atılacak!

Balıkesir Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Burhaniye Taylıeli Amfi Tiyatro ve Rekreasyon Alanı inşaatları temel atma törenleri bugün düzenlenecek.

Manisa Yeniköy'de alt yapı çalışmaları başladı!

MASKİ, Alaşehir’in Yeniköy mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalarına başladı. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

İzmir Mordoğan'a atık su arıtma tesisi müjdesi!

9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi; tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Mordoğan kanalizasyon şebekesi Haberi

Mordoğan kanalizasyon şebekesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.  Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.


Bütünşehir Yasası  ile birlikte kendi sınırlarına bağlanan 9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün 

sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi;  tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın en büyük problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kısa sürede çözüyor. İZSU Genel Müdürlüğü, kanal alt yapısı olmayan Mordoğan’da kanalizasyon şebekesi döşemek için proje çalışmalarını tamamladı. İleri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de proje ihalesine çıktı.  

Kanal sularının modern bir şekilde kanalizasyonla toplanması ve arıtma tesisine iletilerek arıtılmasını sağlamak amacıyla...