18 / 04 / 2024

Mortgage Konusunda Uzman Banka Hangisi

Mortgage Konusunda Uzman Banka Hangisi

Kimi zaman insanlar rüyasında bile göremeyeceği bir şekilde ev sahibi olur. İşte bunlardan birinin hikayesi.

Kartal'da satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yakacık E-5 Yanyol'da 3 bin 480 metrekare arsayı ihale ile satacak.

Japon Uzman Moriwaki'den İzmir için deprem uyarısı: '6,5 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'

Joshinori Moriwaki adlı Japon deprem uzmanı, İzmir için ciddi bir deprem tehlikesi olduğu konusunda bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Dolar mı euro mu? Uzmanı açıkladı! 1 dolar bugün kaç TL? 12 Ağustos 2023 Euro, sterlin ve dolar...

Altın ve finans piyasaları konusunda uzman olan İslam Memiş, Borsa İstanbul, dolar, euro, ons altın ve gram altının son durumunu analiz etti. Peki, Dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 12 Ağustos 2023 Euro, sterlin ve dolar...

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Altın konusunda uzman isimden hayat kurtaracak uyarı! Sebebi bakın neymiş! Her dediği tek tek çıktı!

Altınla ilgili yaptığı nokta atışı yorumlarla bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların makas aralığını daha da açarak ekrandaki fiyatları bakıp alım yapmak isteyen gram altın yatırımcılarına kurulan tuzağı açıkladı.

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Rich Dad Poor Dad'ın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, küresel bir durgunluk içinde olduğumuzu söylüyor. Artan iflaslar, işsizlik ve evsizlik konusunda uzman uyarısı;  "Pazarlık", yani satın alınabilecek varlıklar arayan yatırımcılar için iyi haberlerin olduğunu kaydetti.

EYT ile ilgili kafalar iyice karıştı! SGK Uzmanı çok önemli iki konuya açıklama getirdi

SGK Uzmanı Cem Kılıç kafaların iyice karıştığı EYT ile ilgili çok merak edilen tazminat konusunda çok önemli iki notaya dikkat çekti. İşte okuyuculardan gelen kıdem tazminatı ile bilinmesi gerekenler.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için şifreleri tek tek açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş alım satım için şifreleri tek tek açıklayarak yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı..

Gümüşe yatırım yapın! Ne dolar, ne euro! Uzman isim peş peşe açıkladı! Son şansınız...

Yatırımcılar ellerindeki paralar ile altın ve dolar alırken şimdi bunlara rakip çıktı. Gümüş fiyatları dün resmen atağa geçti ve fırladı. Gümüş uzun vadede yatırımcısına kazandırırken uzman isim gümüş konusunda ''Gümüş alın'' diyerek uyarılarda bulundu.

Akaryakıt 12 liraya inecek! Böyle bir açıklama yok! Ünlü uzman kesin konuştu!

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen, benzin ve motorin litre fiyatları konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Ergezen akaryakıtta 12 liraları göreceğimizi iddia etti. İşte detaylar…

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı.

Altın yatırımcıları soruyor: Bu fiyatlardan altın alalım mı? Altın fiyatları için kritik tarih ve rakamlar açıklandı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarfından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcılar ''bu fiyatlardan altın alalım mı'' sorusunun cevabını merak ediyor. Altın fiyatlarının yönü konusunda uzman isim tarih verdi ve kritik rakamları açıkladı. İşte altın fiyatlar

Ev alacaklar dikkat! Tazminat ödeyebilirsiniz! 

Konut sektörü son zamanlarda  alıcı ve satıcıların kararsızlıkları ile gündeme geliyor. Konusunda uzman kişiler bu durumda yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Peki Satış iptalinde tüketici hakları nelerdir? İşte satış iptalinde tüketici haklarının yanıtı...

Mortgage Konusunda Uzman Banka Hangisi Haberi

Mortgage Konusunda Uzman Banka Hangisi

Garanti Bankası'nın, 27 Nisan -18 Mayıs 2007 tarihleri arasında düzenlediği "Mortgage Konusunda Uzman Banka Hangisi?" adlı kampanyası sonuçlandı.

Kampanyaya katılan 158 bin 101 kişi arasında yapılan çekilişte kazanan Sinem Ertuğrul, İstanbul'da Bahçeşehir Banu Evleri'nde yepyeni bir dairenin sahibi oldu. Sinem Ertuğrul, kazandığı evin anahtarını, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil'in elinden aldı. Ali Fuat Erbil, evin anahtarını teslim ederken, "Garanti Bankası'nı konut kredilerinde diğer bankalardan ayıran temel özellik, farklı kaynaklardan doğru ve yanlış bilgiler alındığı bu dönemde, `mortgage uzmanı' olarak, tüketicileri doğru ürün ve ödeme planına yönlendirmesi. Tüketicilere, onlara göre mortgage konusunda gerçek uzmanın hangi...