25 / 04 / 2024

mortgage uzmanı

mortgage uzmanı

Mortgage Uzmanı Garanti 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 1 Ağustos - 13 Eylül arasında Oyak üyeleri ve eşleri için özel koşullarla mortgage kredi kampanyası başlatıyor...

Uzmanından mortgage sisteminin püf noktaları!

Emlakkulisi'nin yazarlarından mortgage uzmanı Barış Yılmazkaya, sistemin püf noktalarını sırayla anlatıyor. Mortgage kredisi kullanacaklar bu yazıyı mutlaka okuyun.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Garanti'den Yeşil Mortgage!

Mortgage uzmanı Garanti, avantajlı faiz oranlarıyla, enerji verimliliği yüksek binaları kapsayan çevre dostu projeleri desteklemek amacıyla Yeşil Mortgage kullandıracak...

Garanti Mortgage'den ilkokul öğretmenlerine özel fırsatlar!

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı.

Garanti Mortgage’dan kredi kullanan öğretmenlere 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği mortgage kampanyasıyla, öğretmenlere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Garanti Mortgage'dan ilk evini alanlara 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor.

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Garanti'den İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor.

Garanti Mortgage, konut hesabı ile ev sahibi yapıyor!

Mortgage Uzmanı Garanti; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın, konut sahibi olmayanlara, 15 bin lirayı geçmemek üzere devlet katkısı sağlaması konusundaki yönetmeliğin ardından çalışmalarını tamamladı.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

Garanti Mortgage öğretmenleri konut sahibi yapıyor!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı kampanya kapsamında avantajlı kredi seçenekleri ve bonus sunuyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

mortgage uzmanı Haberi

mortgage uzmanı

Mortgage Uzmanı Garanti, Zafer Bayramı nedeniyle, 1 Ağustos - 13 Eylül arasında; tüm Oyak üyeleri ve eşleri için, özel koşullarla mortgage kampanyası başlatıyor. Mortgage başvurusu yapan Oyak üyeleri, avantajlı faiz oranlarının yanı sıra masraflarda indirimden faydalanıyor. Ayrıca Zafer Bayramı’na özel 250 TL tutarında bonus kazanıyor. Avantajlı mortgage fırsatından yararlanmak isteyen Oyak üyeleri; Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da garantimortgage.com’a tıklayarak bilgi alıp başvuruda...