19 / 04 / 2024

MOSDER Mobilya Festivali ne zaman

MOSDER Mobilya Festivali ne zaman

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

KDV düzenlemesiyle mobilya sektörü nefes aldı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, son yıllarda satışlardan memnun olmayan mobilya sektörünün KDV düzenlemesiyle satışlarını artırdığını söyledi.

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

Konuttaki KDV indirimi mobilya sektörünü mutlu etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, gayrimenkul sektöründe yüzde 18 olan KDV oranının 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8'e düşürülmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Mobilya sektörü, inovasyon ve AR-GE destekli büyümeli!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobilya sektöründe de yeni iş kolları ihtiyacının artığını belirten MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, özellikle yan sanayinin beklenenden daha hızlı geliştiğini söyledi.

Mosder Senegal’de mobilya fabrikası inşa ediyor!

Mobilya sektörünün yeni rotası belli oldu. İhracata odaklanan sektör, 2017’de ihtisas çarşıları ve MOSDER Akademi ile önemli adımlar peşinde.

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

MOSDER Mobilya Festivali ne zaman Haberi

MOSDER Mobilya Festivali ne zaman

Türkiye’nin öncü mobilya markalarını bir araya getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) öncülüğünde 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Mobilya sektörüne yeni bir hareket ve canlılık getiren MOSDER Mobilya Festivali, MOSDER üyesi 56 seçkin mobilya firmasının mağazalarında 30 Kasım’a dek devam edecek. Yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları, koltuklar ve daha pek çok ürün grubu seçeneklerini yüzde 70’e varan indirimler, sürpriz hediyeler ve fırsatlarla sunan MOSDER üyesi firmalar tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 


Evlenecek Çiftler Festivale Yoğun İlgi Gösteriyor

Tüketicilerin satın alma kararlarını etkileyen en önemli faktörlerden biri olan kampanyalar, özellikle  ev eşyası alırken indirimleri takip eden tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen MOSDER Mobilya Festivali de indirimleriyle evlenecek çiftler ve  ev eşyalarını yenilemek isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor....