29 / 03 / 2024

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasına değer katma çağrısına özellikle kulak verdiklerini dile getiren Doğan, “Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği olarak Türkiye’mizin ekonomisini güçlendirmek adına üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.


Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, tüketicilerin mobilya ihtiyaçlarını tek çatı altında toplamak amacıyla kurmayı hedefledikleri Mobilya AVM’lerde yapılacak kiralamaların, TL üzerinden gerçekleştirileceğini bildirdi. Dernek unvanının başında bulunan ‘Türkiye’ ibaresinin manevi sorumluluğunu her zaman taşıdıklarını dile getiren Doğan, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirici her çalışmada olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz baskısına karşı başlatmış olduğu ‘Türk lirasına sahip çıkma’ kampanyasına gereken desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.


“Devletimizle koordinasyon halinde ilerleyeceğiz”

Döviz baskısına karşın Türk lirasına sahip çıkacaklarını ve bu sayede milli paramıza değer katmaya yardımcı olacaklarını dile getiren Doğan, “Bugüne dek ülkemizin geleceği için yaşanılan sorunlarda hep devletimizle koordinasyon halinde ilerledik. Bugün de öyle yapacağız. Biz MOSDER olarak, kendi payımıza düşeni yapmaya gönülden razıyız. Bizim AVM’mizde tüm mağazaların kira ödemeleri TL üzerinden gerçekleşecek” açıklamasında bulundu.


Kamu ve özel sektörden büyük destek

MOSDER çatısı altında oluşturdukları bu ihtisas AVM’si içinde TL bazında ödenecek kiralarla bu kampanyaya destek olduklarını yineleyen Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu ‘Döviz yatırımlarını altına ve Türk lirasına dönüştürme’ çağrısı başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, iş dünyası örgütleri, esnaf ve vatandaşlardan gelen büyük destekle adeta kampanyaya dönüştü. Milletimizin kendi milli geleceği için bu çağrıya kulak vereceğine ve millet olarak TL’ye değer katma çalışmasından mutlu sonuçla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum dedi. 



Geri Dön