16 / 04 / 2024

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mutalip Yavuzant ve Şahin Özant ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Açıkça tarafından kuruldu.

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Güneş kuruldu.

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Ack Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ack Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Mahsuni Sezer tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Şimşek tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Arca Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gence Karaaslan ve Serdar Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mutalip Yavuzant ve Şahin Özant ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Yönetim Hizmetleri - Toplu Konut alanlarında,sitelerde, apartmanlarda, alış ver iş merkez-lerinde, residencelerde, plazalarda, iş merkezlerinde, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yöneticilik, işletmecilik hizmetlerini Kat Mülkiyet Kanunu ile veya yerine ikame edebi lecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak. Bu tür faaliyetl erle ilgili olarak her türlü proje, işletme projesi, bütçe, yönetim planı, müşavirlik, organizasyon ile icrai işlemlerini yapmak. Bu konularla ilgili olarak personel eğitimi sağlamak, yönetim danışmanlığı konut ve işyerleri için alım-satım veya kiralama...