19 / 04 / 2024

msuatafa bozbey

msuatafa bozbey

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda asbest kullanıldığını tahmin ettiklerini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Büyük bir sıkıntı var, bu konuda mecliste karar almalıyız." dedi.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Lvt 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lvt 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bozbey tarafından kuruldu.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Bozbey tarafından kuruldu.

Bozbey Proje Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Proje Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sergey Bozbey tarafından kuruldu.

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Orhangazi’de yeni imar planı ve dönüşüm ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında Orhangazi’nin imar planı, kentsel dönüşüm ve TOKİ ihtiyacını anlattı. İşte o haber...

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

msuatafa bozbey Haberi

msuatafa bozbey

Nilüfer Belediyesi Meclisi toplantısı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığında yapıldı. Toplantıda kentsel yenileme ile birlikte artan bina yıkımları sırasında ortaya çıkabilecek asbest riski ele alındı. 


 Asbest söküm uzmanı Utku Önen, Belediye Meclis toplantısında asbestin türleri, karşılaşılan malzeme ve işler ile ilgili sunum yaptı.Önen asbestin sağlığa  ve çevreye olumsuz etkilerine dikkat çekti.


Asbestli binanın nasıl yıkılacağını anlatan Önen, yıkılacak binada, asbestli maddeden üretilen yalıtım ve kaplama malzemesinin varlığı tespit edilmişse, yıkımın yönetmeliğe uygun olarak asbest söküm uzmanı nezaretinde ve asbest söküm çalışanları tarafından yapılması gerektiğine vurgu yaptı.


Asbestin insan sağlığı ve çevreye zararlı olduğunu söyleyen Mustafa Bozbey, "Şu anda kentsel yenileme kapsamında çok sayıda bina yıkılıyor. Bu binalarda asbestli ürünlerin kullanıldığını tahmin ediyoruz. Yıkılmakta olan yapıların hemen hemen hepsinde asbest mevcut. Bu...