25 / 04 / 2024

Mualla Arzu Günsur kimdir

Mualla Arzu Günsur kimdir

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Kartal'da çöken bina ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği Yeşilyurt Apartmanı’ndaki yıkım soruşturmasında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı.

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Acar tarafından kuruldu. 

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Ayşe Arzu Karagöz, Pana Yapı'dan ayrıldı!

Pana Yapı'da yaklaşık 2 yıldır görev yapan Ayşe Arzu Karagöz bugün itibarı ile görevinden ayrıldı.

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Güneyli ve Arzu Can ortaklığında kuruldu.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Mualla Arzu Günsur kimdir Haberi

Mualla Arzu Günsur kimdir

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Dilek Pekcan Mişe görevinden ayrıldı
TSKB GYO Yönetim Kurulu üyesi Dilek Pekcan Mişe görevinden istifaen ayrıldı. 

Yeni üye seçildi 
Şirketin 1 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dilek Pekcan Mişe görevinden istifaen ayrılmıştır. Şirketimizin 1 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Sayın Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verilmiştir.