20 / 04 / 2024

Muallimler Birliği binası

Muallimler Birliği binası

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verilecek. 1970'te yıkılan tarihi bina, geçtiğimiz günlerde Safranbolu Belediyesi tarafından restore edilmişti.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin binası Kepez'e taşınacak!

Kepez'de yükselecek Kepez Belediye Meclisi toplantısında, çeşitli şehirlerde 62 belediyenin üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) yeni hizmet binasının Kepez'e taşınması karar için alındı.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek!

Bir süre önce onarılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.

Safranbolu Muallimler Birliği binasına ödül!

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verilecek. 1970'te yıkılan tarihi bina, geçtiğimiz günlerde Safranbolu Belediyesi tarafından restore edilmişti.

Konya Müteahhitler Birliği yeni hizmet binası açıldı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci, "KOMÜT sektörümüzde yaşanan sorunlara çözüm üretebilmek ve sektör temsilcilerini yakınlaştırmak amacıyla kurulmuştur" dedi..

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği yüksek katılımla gerçekleştirilen ilk toplantısını yeni hizmet binasında yaptı. Toplantıda üyelere komisyonların görev dağılımı ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verildi.

Konya Müteahhitler Birliği kuruldu!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Birliğin ilk toplantısı yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını yaptı!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

İMSİAD ve Uludağ Üniversitesi işbirliği protokolüne imza attı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolüne imza attı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen imza törenine Kamil Dilek ve ıNamık Ziya Mescioğlu'da katıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği Sign Of The City Awards'ta ödül aldı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) Binası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Sign of the City Awards'ta "En İyi Mimari Proje" ödülüne layık görüldü.

Türkiye Müteahhitler Birliği binası hava kanallarıyla zeminden ısıtılıyor!

Termal labirent sistemin Türkiye'deki ilk örneği olan Türkiye Müteahhitler Birliği binası, Roma mimarisinden esinlenilerek hava kanallarıyla zeminden ısıtılıyor. Sistem, ısıtma/soğutma maliyetlerinde yüzde 35-40 düzeyinde tasarruf sağlıyor.

Muallimler Birliği binası Haberi

Muallimler Birliği binası

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından yapılan restorasyona, "Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı"nda ödül verileceğini söyledi.


Belediye olarak "yok olmaya yüz tutmuş" bir tarihi aslına uygun olarak canlandırdıklarını anlatan Aksoy, "Şehrimiz ve ülkemizin turizmine kazandırdığımız bu tarihi bina, daha önce medrese, açık hava sineması, kapalı sinema gibi pek çok faaliyette kullanılmış. Ama ne yazık ki kullanımına ara verildikten sonra yıkılmış. Yapmış olduğumuz çalışmayla tekrar turizme kazandırdığımız bu bina, artık bir kültür merkezi olarak kullanılacak" diye konuştu.


"Bu başarılı çalışmamız örnek gösteriliyor. Vermiş olduğumuz emeklerin de karşılığını bu övgülerle alıyoruz" diyen Necdet Aksoy, şöyle devam etti:


"Ayrıca yapmış olduğumuz bu restorasyon, fuarda 'Süreklilik...