28 / 03 / 2024

mudanya turizm çalışmaları

mudanya turizm çalışmaları

İMSİAD, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya turizm kenti olmalı" dedi.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları Ekim'de tamamlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Galata Kulesi'ndeki çalışmaları denetledi.

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde çalışmalar Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı çalışmaların devam ettiğine değinerek, "İnşallah hazirana kadar aşamalı bir şekilde tamamlanıp haziran ayında gerçek bir açılış yapılacak" dedi.

Bitlis'teki tarihi evlerin restorasyon çalışmaları devam ediyor! 

Bitlis'te tarihi ve tescilli evlerin restorasyon çalışmalarına başlandı. 405 tescilli tarihi yapının bulunduğu kentte, ilk etapta 40 evde başlatılan restorasyon çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. 

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Laodikya Antik Kenti'ndeki tiyatroda restorasyon çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008'de Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'ndeki 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda restorasyon çalışmaları başladı.

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Kahramankazan 15 Temmuz Müzesi'nde çalışmalar tam gaz!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kahramankazan Belediyesi iş birliğiyle ilçede kurulacak, 2018'de faaliyete girmesi planlanan "15 Temmuz Müzesi" için çalışmalar sürüyor.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Kastamonu Turizm Yolu için çalışmalar başladı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

mudanya turizm çalışmaları Haberi

mudanya turizm çalışmaları

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı İmar Planı'nın Belediye Meclisi'nden geçtiğini ve tekrar uygulanabileceğini söyledi. Mescioğlu, Bursa'da gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nm yabancılara konut satışında etkili olduğunu belirterek "Bursa fuardan önce yabancılara yapılan satışlarda 5. sıradayken fuardan sonra Aydın ve Muğla'yı geride bırakarak 3. oldu" dedi. 


Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, meclisteki kararın hayırlı olmasını diledi. Türkyılmaz, "Son 1 yıl içerisinde Bursa'da değeri ve cazibesi en çok artan ilçe Mudanya oldu. Ama bu gelişimi de planlı ve kontrollü yapmamız gerekiyor. Mudanya asla sanayi kenti olamaz. Eğitim, tarım ve turizm kenti olmalı" ifadelerini kullandı. 


Yeni...