23 / 04 / 2024

Muğla kat karşılığı inşaat ihalesi

Muğla kat karşılığı inşaat ihalesi

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat yapılacak. 

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muğla'da 22.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat yapılacak. 

Niğde'de kat karşılığı iş yeri yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Ulukışla Çiftehan Köyü'nde kat karşılığı işyeri yaptıracak. İhalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek inşaatın bedeli 5 milyon 819 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kat karşılığı dolandırıcılığı kentlerimizi tehdit ediyor!

Günümüzde gayrimenkule ilişkin en sık karşılaştığımız sözleşmelerden bir tanesi de kat karşılığı inşaat sözleşmesidir. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Muş Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Muş Belediye Başkanlığı, Saray Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaatın toplam bedeli 9 milyon 115 bin TL olarak belirlendi.

Miras kalan arsa kat karşılığı verilirse gelir vergisi ödenir mi?

Miras yoluyla edinilen arsanın müteahhide hasılat paylaşımı karşılığı verilmesi sonucu, elde edilen gelirler, gelir vergisine tabi tutuluyor mu? Miras kalan arsa kat karşılığı verilirse gelir vergisi ödenir mi?

Niğde Ulukışla'da 5.3 milyon TL'ye kat karşılığı ticari iş yeri!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından, Ulukışla Çiftehan Köyü'nde kat karşılığı Ticari İş yeri (Pansiyon, Dükkan, Hamam, Havuz, Sauna, Özel Banyolar) tesisler yaptırılması işi 5 milyon 352 bin 900 TL bedelle ihale ediliyor...

Aydın Vakıflar'dan Yalıkavak'ta kat karşılığı arsa!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Muğla Bodrum Yalıkavak Gökçebeldeki 7 bin 785 metrekare yüzölçümündeki arsayı, üzerine bina yapılması şartıyla kat karşılığı ihaleye çıkardı

Aydın Vakıflardan Yalıkavakta kat karşılığı arsa!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Muğla Bodrum Yalıkavak Gökçebeldeki 7 bin 785 metrekare yüzölçümündeki arsayı, üzerine bina yapılması şartı ile kat karşılığı ihaleye çıkardı

Muğla 'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Muğla Belediye Başkanlığı, Muğla Merkez Emirbeyazıt Mahallesi"nde bulunan 7 bin 31 metrekare taşınmaz üzerindeki 4 bodrum kat+zemin kat+4 kattan oluşan yapıyı,kat karşılığı

Elmadağ'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Elmadağ Belediye Başkanlığı, Elmadağ İlçesi Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı

Ulu Yapı ve Dekorasyon Bahçelievler'de kat karşılığı daire yapıyor!

Ulu Yapı ve Dekorasyon, Bağcılar, Esenler ve Bahçelievler'de kat karşılığı daire yapıyor. Ulu Yapı ve Dekorasyon, Yüzyıl'da krediye uygun lüx daireler ve   2. el daire alıp satıyor

Muğla kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Muğla kat karşılığı inşaat ihalesi

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine toplamda 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat gerçekleştirilecek.

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilecek olan arsalar üzerine ilkokul binası ve ortaokul binası inşa edilecek. 

Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 8 Mayıs 2018 tarihinde 1 .Grup için saat 10:30 da, 2. grup için saat 14:30 da Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Müdüriyet Makamında toplanacak Komisyon marifetiyle pazarlık usulü ile yapılacak.


İhale ilanı için