26 / 04 / 2024

Muğla kılavuz planı

Muğla kılavuz planı

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisince 10.03.2016 tarihinde itirazların değerlendirilmesi sonucunda kesinleşen 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla’nın 1/25000'lik imar planı onaylandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’nın tamamını ilgilendiren 1/25.000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planı’nı Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden oy birliği ile geçirdi.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi'nde yer alan 603 ada, 3 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Muğla'da 19.8 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Muğla Köyceğiz Milli Emlak Şefliği, 16 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 754 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'na iptal!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Gülay Yücel, bugünkü yazısında 1/25 bin ölçekli Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'ndan bahsetti. İşte o haber...

Muğla kılavuz planı Haberi

Muğla kılavuz planı


Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi (İnşaat Taahhüt) organizasyonu kapsamında düzenlenen 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin bilgilendirme toplantısına, İlçe Sanayi Odaları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ile diğer paydaşlar katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal ve Nazım Planlama Şube Müdürlüğü ekibi tarafından katılımcılara, Muğla’nın kılavuzu niteliğindeki 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planının 2025 hedef yılında, il bütününde koruma-kullanma dengesinin sağlandığı, sürdürülebilir kalkınmayı desteklemek üzere, ölçeğin gerektirdiği detayda belirlenebilen yerleşme alanları ile sanayi, tarım, turizm, ulaşım gibi sektörel gelişmeleri yönlendirecek arazi kullanım kararlarına ilişkin bilgiler verildi.



1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin bilgilendirme toplantısında, alt ölçekli imar planlarının Muğla ilinin rehberi niteliğindeki 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planı kararları doğrultusunda ilgili...