28 / 03 / 2024

muğla köyceğiz toki evleri 2015

muğla köyceğiz toki evleri 2015

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğü'ne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

muğla köyceğiz toki evleri 2015 Haberi

muğla köyceğiz toki evleri 2015

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğü'ne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı. 

İlçede TOKİ tarafından yapılacak olan Toplu Konutlar için belediyenin talep toplama ve alanın planlamasına ilişkin imar planın hazırlıklarının bitirilmek üzere olduğu bildirildi. 

Köyceğiz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "TOKİ için şu ana kadar Belediyemize bin 50 talep toplanmış bulunmaktadır. TOKİ hakkında Belediyemizden 0 252 262 40050 252 262 4005 den (133) dahili numaradan bilgi alınabilir" denildi. 


Habertürk...