19 / 04 / 2024

Muhammed Güney kimdir

Muhammed Güney kimdir

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, Eskişehir'de en fazla Odunpazarı ilçesinin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni Belediye Başkanı Kazım Kurt'a başarılar diledi. Odunpazarı'ında kentsel yenilenme yapılmalı dedi...

Muhammed Güney: Odunpazarı'nın acil hizmete ihtiyacı var!

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, Eskişehir' de en fazla Odunpazarı ilçesinin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni Belediye Başkanı Kazım Kurt' a başarılar diledi.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Çin ve Güney Kore'nin ticaret hacmi 115 milyar doları aştı!

Çin ve Güney Kore arasındaki ticaret hacmi bu yıl ocak-mayıs arasındaki 5 aylık süreçte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artarak 709,65 milyar yuan (yaklaşık 115,24 milyar ABD doları) olarak gerçekleşti...

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu!

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu. Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.

Didem Güven kimdir?

RSG İç Mimarlık’ta tasarım ekibini yöneten İç Mimar Didem Güven kimdir? Didem Güven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İç Mimar Didem Güven'in biyografisi...

Semih Güven kimdir?

RSG İç mimarlık kurucusu Semih Güven kimdir? Semih Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semih Güven, RSG Mimarlık 'ı ne zaman kurdu? İşte Semih Güven..

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

Bulgaristan'da inşaatçılar Güney Akım Boru Hattı Projesi'nin durdurulmasından endişeli!

Güney Akım Boru Hattı Projesi ile ilgili Avrupa Birliği (AB) ile Rusya arasında tartışmalar sürerken, Bulgaristan'da inşaat sektörü temsilcileri projenin durdurulması halinde büyük zarar göreceklerini açıkladı.

Güney Kıbrıs'taki Tahtakale Cami 51 yıl sonra yeniden ibadete açıldı!

Güney Kıbrıs'ta 1963 yılında ibadete kapatılan Tahtakale Camisi törenle ibadete açıldı ve KKTC Din İşleri Başkanı Atalay 51 yıl aradan sonra camide ilk namazı kıldırdı.

Eyüp Gül kimdir?

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Muhammed Güney kimdir Haberi

Muhammed Güney kimdir

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, Eskişehir'de en fazla Odunpazarı ilçesinin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni Belediye Başkanı Kazım Kurt'a başarılar diledi. Saadet Partisi olarak seçim sürecinde ortaya koydukları projeleri göreve gelen başkanların mutlaka değerlendireceğini kaydeden Güney, "Bizler bu projelerin de yakın takipçisi olacağız. 


Gündoğdu Mahallesi'ni bekleyen tehlike ile ilgili nasıl bir yol haritası çizildiğinin en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılması elzemdir. Evlerinin akıbetini bilmeyen vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına hangi adımların atılacağını merakla bekliyoruz. Seçim öncesi somut bir söylem geliştiremeyen, kepçelerin önüne yatmayı çözüm zanneden bir idare şimdi işin başında. 


Ne yapacaklarını göreceğiz. İşin burasmda seçimlerden önce de ifade ettiğimiz gibi öncelikle risk altındaki alanlar ifadesinin risk alanı olarak acilen değiştirilmesi gerekmektedir. Vatandasın mağduriyetinin giderilmesi açısından bu karar hayati önem taşımaktadır....