26 / 04 / 2024

muhammed yusuf magaryaf

muhammed yusuf magaryaf

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete "Temennimiz, Libya makamlarının, devam eden ve iptal edilen projeleri bir an önce netleştirmesi ve diğer şirketlerimizle benzer protokollerin imzalanmaya başlamasıdır'' dedi...

Barem Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Barem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümrnaiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cane Turgul ve Muhammed Yusuf Parlak ortaklığında kuruldu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

İbrahim Yusuf Paşalar Cami restore ediliyor!

Malatya İbrahimpaşa Mahallesinde yer alan İbrahim Yusuf Paşalar Camisi restore edilecek.  Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser restorasyon hakkında açıklamalar yaptı. 

Dünyanın en pahalı evini Prens Muhammed bin Selman almış!

Fransa'nın Paris şehrinde yer alan The Chateau Louis XIV isimli şatosunu  Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman satın almış. Prens Selman dünyanın en pahalı evi için 301 milyon dolar ödemiş. 

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi açıldı!

Siirt'te yer alan 12 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi gerçekleştirilen restorasyonun ardından ibadete açıldı

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi ibadete açılacak!

Siirt'te yer alan 112 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi'nin restorasyonu tamamlandı. Cami yeniden ibadete açılacak.

muhammed yusuf magaryaf Haberi

muhammed yusuf magaryaf


Libya Genel Ulusal Kongre Başkanı ve Devlet Başkanı Muhammed Yusuf Magaryaf, Libya'da zarar gören hiç bir şirketin hakkını çiğnemeyeceklerini belirterek, ''Kim ne kadar zarar gördüyse onların zararını tazmin edeceğiz. Bundan sonra Türk şirketleri daha adil şekilde Libya'da iş yapabilecekler'' dedi. 


Libya Genel Ulusal Kongre Başkanı ve Devlet Başkanı Muhammed Yusuf Magaryaf ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Libya İş Konseyi ev sahipliğinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Türkiye-Libya çalışma yemeğinde, Türk iş adamlarıyla buluştu. 


Yemekte konuşan Devlet Başkanı Magaryaf, Libya ve Türkiye arasındaki sıcak ilişkinin köklerinin çok derinlere dayandığını, özellikle Libya'da son dönemde yaşananlarla birlikte ilişkilerin daha da güçlendiğini ifade etti. 


Türk hükümetine Libya devriminin başarıya ulaşmasındaki katkılarından dolayı teşekkür eden Magaryaf, Türkiye'nin devlet ve halk...