26 / 04 / 2024

muhammet balta istifa

muhammet balta istifa

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

Miryam Maştaoğlu Kuyumcukent Gayrimenkul'den istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Yatırımcı ilişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürüten Miryam Maştaoğlu, yürütmekte olduğu görevlerden istifa etti.

Berat Albayrak'ın istifa sessizliği sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık koşullarını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Saatler geçmesine rağmen hâlâ istifanın kabulüne ya da reddine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Abdurahhaman Bilgiç, Özak GYO'dan istifa etti!

Özak GYO'nun yönetim kurulu üyelerinden Abdurahhaman Bilgiç, 9 Mart 2020 tarihi itibariyle görevinden istifa etti.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Balcı ve Cemil Taştan tarafından kuruldu. 

Feyzullah Yetgin Halk GYO’dan istifa etti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Prof. Dr. Feyzullah Yetgin bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Sinan Aygün CHP'den istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarındaki rüşvet tartışmasının ardından Sinan Aygün CHP'den istifa ettiğini açıkladı...

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

muhammet balta istifa Haberi

muhammet balta istifa

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı MUHAMMET BALTA; 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için Bakan Yardımcılığı görevinden istifa etti. 

MUHAMMET BALTA KİMDİR?

Muhammet Balta  “1966 yılında Vakfıkebir'de doğdu. İlk ve ortaokulu Vakfıkebir'de, Liseyi Trabzon Lisesi'nde tamamladı. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Maden Fakültesi'nden Maden Mühendisi olarak mezun oldu. 5,5 yıl özel sektörde Maden Mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1993 yılında kendi şirketinin kurdu.

1999 yılında Vakfıkebir'den Trabzon İl Genel Meclis üyesi seçildi. 10 yıl bir çok komisyon üyelikleri yaptı.

Balta 2007 yılında İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi. Yine aynı yıl AKPARTİ İl Başkanı oldu.

61 ve 62 hükümetlerde Çevre Şehircilik Bakan yardımcılığı görevine getirildi.  Balta, İngilizce bilmekte olup evli ve iki  çocuk babasıdır.

Ayrıca Bakanlığımızda Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan MÜCAHİT DEMİRTAŞ Ak Parti...