24 / 04 / 2024

Muhammet Uğurcan Barman kimdir

Muhammet Uğurcan Barman kimdir

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Barman, vatandaşlık için konut yatırım alt sınırının 250 bin dolara düşürülmesinin 2019 yılının ilk çeyreğinde de yabancılara konut satışında pozitif artış getirdiğini söyledi...

Yerel seçimlerden sonra konut satışları yılın en iyi seviyesine ulaşacak!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında konut satışlarında hızla yükseleceğini söyledi... 

Gayrimenkul sektörü İstanbul rotasını değiştirir mi?

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barman, İstanbul merkezli büyüyen gayrimenkul sektörünün rotasını değiştireceğini söyledi...

Konutta 1 milyon 400 binlik satış rakamına ulaşılacak!

Beytürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Haziran ayı konut satış verilerini değerlendirdi. Barman, ''Konutta KDV konusu dahil, hükümetin sektöre dair teşvik edici politikalarının devamlılığını bekliyoruz'' diye konuştu.

Yabancı yatırımcılar Türkiye’ye güvenlerini yatırımla taçlandıracak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman,16 Nisan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi referandumunu değerlendirdi.

Ev almak isteyenler için Aralık ayı en iyi fırsat!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak isteyenlerin kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor.

Beyttürk İnşaat Bahreyn'de çalışmalarını sürdürüyor!

Beyttürk İnşaat, Bahreyn'den yatınmcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Türkiye kendini Arap yatırımcılara ispat etti!

Körfez yatırımcısını hedefleyen Beyttürk İnşaat, 2016’nın sonuna kadar 3 bin 500 konut yapacak. Arap yatırımcıların Türkiye’ye güveninin tam olduğunu söyleyen Barman “Türkiye kendini bu yatırımcılara ispat etmiştir” dedi.

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Uğurcan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Kana tarafından kuruldu.

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Yerel seçimlerden sonra konut satışları yılın en iyi seviyesine ulaşacak!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında konut satışlarında hızla yükseleceğini söyledi... 

Konut satışları seçimlerden sonra artacak!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konut satışlarının seçimlerden sonra artacağını söyledi.

Dev kampanya sonrası yabancıların konut talebi hızla arttı!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman "Dev kampanya sonrası yabancuların konut talebi hızla arttı" dedi..

Muhammet Uğurcan Barman kimdir Haberi

Muhammet Uğurcan Barman kimdir

Bugün başta Körfez ülkeleri olmak üzere Türkiye’nin Ortadoğu’da bilenen en büyük konut markalarından biri haline gelen Beyttürk, Yalova ve çevresinde gayrimenkul projeleri üreterek Irak, Ürdün, Suriye, Dubai, BAE, Katar, Bahreyn veya Lübnan gibi çok sayıda körfez ülkesi tarafından konut alımında tercih ediliyor. 

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “Konut satışında belli bir limitin üzerinde gayrimenkul satın alan yabancılara TC vatandaşlığı verilmesinin ve daha sonra vatandaşlık sınırının 1 milyon dolardan 250 bin dolara indirilmesinin gayrimenkul sektörüne yaptığı dopingin artarak devam ettiğini 2019 yılının ilk çeyrek verilerinde görmüş olduk. Verilere göre, Türkiye’den konut alımında sıralamanın başında, uzun süredir lider olan Irak vatandaşları yer alıyor. Irak vatandaşlarını sırasıyla; İran, Rusya, Afganistan ve Suudi Arabistan vatandaşları...