25 / 04 / 2024

Müjdegül Yurdakul

Müjdegül Yurdakul

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Adadan Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adadan Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Müjdegül Yurdakul ve İsmail Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor. AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, 'Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde gecegündüz demeden çalışacağız' dedi.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Değer artış kazancı ticari kazanç ayrımı nasıl yapılır?

Gayrimenkullerin satılması halinde, değer artış kazancı vergisi ödenebiliyor. Gayrimenkullerin sürekli olarak alım satımını farklı bir vergi türü kapsamında değerlendiriliyor. Peki, değer artış kazancı ticari kazanç ayrımı nasıl yapılır?

Apartman masraflarına katılım nasıl olur?

Kat malikleri tarafından ödenmesi gereken apartmanın ortak masrafları bulunuyor.Her kat malikinin masraflara katılım yapması gerekiyor.Peki apartmanın ortak masrafları nelerdir?Apartman masraflarına katılım nasıl olur?

Gayrimenkul alım satımı nasıl yapılır?

Taşınmaz mal alım satımının yapılabilmesi için birtakım işlemleri yerine getirmek gerekiyor.Peki gayrimenkul alım satımı nasıl yapılır?Gayrimenkul alım satımı için gerekli evraklar nelerdir?İşte gayrimenkul alım satım işlemleri..

Kiracımı nasıl çıkarabilirim?

Gayrimenkulünü kiraya veren mal sahipleri, her istediği zaman kiracısının tahliyesini isteyemiyor. Siz de kiracınızı evden çıkarmak istiyorsanız ve "Kiracımı nasıl çıkarabilirim?" diye soruyorsanız, işte yanıtı...

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1988 Sokak'ta kuruldu.

Aile içinde mal paylaşımı nasıl olur?

Miras hukukunda da yer alan hükümlere uygun olarak veraset ilanı çıktıktan sonra miras paylaşımı yapılabiliyor.Peki,aile içinde mal paylaşımı nasıl olur?Aile içi mal paylaşım oranları nedir?

Vasiyetname yoksa mal paylaşımı nasıl yapılır?

Vasiyetname bir kişinin ölümünden sonra mallarının ne olcağına dair yapılan resmi,yazılı ya da sözlü işleme verilen isimdir.Peki,vasiyetname yoksa mal paylaşımı nasıl yapılır?

Fatma Toru: 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Fatma Toru ' Meram'ı daha modern ve yaşanabilir ilçeler arasında daha ileri seviyelere taşımak için ekiplerimizle birlikte seferber olduk. 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak' dedi.

Malatya Darende'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Malatya Darende'de kentsel dönüşüm başlıyor. Malatya Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, TOKİ Başkanlığı tarafından ilçede gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının ön protokolünü de imzaladı.

Müjdegül Yurdakul Haberi

Müjdegül Yurdakul

2005 yılına kadar aydınlatma sektöründe aydınlatma projeleri satışı gerçekleştiren Selman Yurdakul,2005 Yılında Sinpaş GYO bünyesinde gayrimenkul sektörüne geçti. 10 yıl boyunca Sinpaş GYO bünyesinde İstanbul Bursa ve Ankara projelerinde satış ve pazarlama yöneticiliği üzerine görev yaptı. 2014-2016 yılları arasında Torunlar GYO Satış Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcısına vekaleten çalıştığı süre boyunca İcra kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

Bu süre içerisinde yılın en iyi dönüşüm projesi seçilen 2 milyar TL yatırım tutarındaki 5.Levent projesi ve 2.1 milyar TL ekspertiz değeri olan konut ofis ve ticari alanları bünyesinde bulunduran Torun Center projesi ve Torunlar GYO tüm projelerinin satış ve pazarlamasının başında görev aldı. 2016 yılında Özak GYO satış Pazarlama direktörlüğü görevinde bulundu. Özak GYO bünyesinde yer alan hasılat paylaşımı 4.2 milyar TL...