25 / 04 / 2024

murat aydın beykoz projeleri

murat aydın beykoz projeleri

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Tokatköy'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşları dinledi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz'a 10 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

murat aydın beykoz projeleri Haberi

murat aydın beykoz projeleri

Çalışmalarına devam eden Beykoz Belediye Meclisi 8. Dönem Haziran Ayı çalışmalarına başladı. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Başkanlığında yapılan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından öncelikle 08 Mayıs 2019 tarihli tutanak oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Başkan Murat Aydın: “Beykoz Belediyesi olarak, Riva Deresi Önceliğimiz”

Başkan Murat Aydın: “Geçen hafta siyasi ve bürokratlarla, Teknoloji ve Sanayi Bakanımızla Riva’yı inceledik. Diğer tesislerden atık suların geldiğini gördük. İSKİ’nin atık suyla ilgili projelerini bitirmesi gerekiyor. Beykoz Belediyesi olarak, Riva Deresi Önceliğimiz. Çevre Şehircilik ve Tarım Orman Bakanlığı’mız bize destek veriyor. Öncülüğünü İSKİ yapıyor. Bürokrasinin daha çok dikkatini çekecek eylem planları yapmalıyız. Riva’yı gündemimizden çıkarmayalım. Beykoz Belediyesi olarak, Riva dere ıslahıyla ilgili Tarım Orman Bakanlığımızla sürdürdüğümüz çalışmalarla finale yaklaştık.” şeklinde konuştu.