29 / 03 / 2024

Murat Başkaya kim

Murat Başkaya kim

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Başkaya yönetim kurulunun 2 Ocak 2014 tarihli toplantısına göre Panora Gayrimenkul Genel Müdürü oldu....

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Başkaya tarafından kuruldu.

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bağdat tarafından kuruldu.

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.

Yabancılar gayrimenkulde Türkiye'den vazgeçmiyor!

Yabancı vatandaşların gayrimenkul yatırımında Türkiye'ye olan ilgisi devam ediyor. Yabancılara lüks konut satışı gerçekleştiren Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların gayrimenkul yatırımı hakkında değerlendirmede bulundu.

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Başkaya tarafından kuruldu.

Trend Turnkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Turnkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıkaya ve Pouria Jadidi Avval ortaklığında kuruldu.

Murat Başkaya kim Haberi

Murat Başkaya kim

Panora Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz, 02 Ocak 2014 Tarihli toplantısında; 


Genel Müdürlük görevini vekaleten sürdüren Murat BAŞKAYA'NIN bu göreve asaleten atanmasına, 

Kararın Türkiye Ticaret Sicilinde tescil ve ilanına, SPK ve SPL'ye bildirilmesine ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) açıklanmasına, 

Karar...