29 / 03 / 2024

Murat Binici area

Murat Binici area

AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık markasının kurucularından olan Murat Binici kimdir? Murat Binici bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasası nasıl?

Investmentime kurucusu Murat Binici 2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasasındaki son durumu değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

Investmentıme Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investmentıme Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Binici tarafından kuruldu.

2019 inşaat sektörü için nasıl geçecek?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, 2019 yılının inşaat sektörü için nasıl geçeceğini değerlendirdi...

Gayrimenkul piyasası ne zaman ve nasıl canlanacak?

Üzerinde çok fazla alım satım yapılan emlak piyasasıyla ilgili değişimleri ve gelişimleri AREA Gayrimenkul Proje Danışmanlık yöneticileri Murat Binici & Deniz Boran kaleme aldı. İşte o haber...

Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Murat Binici kimdir?

AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık markasının kurucularından olan Murat Binici kimdir? Murat Binici bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Dövizdeki artışın emlak piyasasına etkileri!

AREA Gayrimenkul, Proje, Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, "Dövizdeki artışın/dalgalanmanın emlak piyasasına etkileri" konulu yazı kaleme aldı. İşte detayları...

Area Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Deniz Boran ve Murat Binici ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Hadım Koruyolu Caddesi'nde kuruldu.

ProaktifGYD 2. el satış devir işlemleri yapıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin 1. el satışında şirket bünyesinde görev almış Murat Binici ve Deniz Boran tarafından kurulan ProaktifGYD projenin 2. el satış devir işlemlerinde profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaya başlamıştır.

Murat Binici ProAktif Gayrimenkul & Yatırım Danışmanlık ile hizmet verecek!

Murat Binici Ağaoğlu Şirketler Grubundan ayrılarak kendi portföy yöneticiliğini yapacağım ProAktif Gayrimenkul & Yatırım Danışmanlık ile Maslak lokasyonun da sizlere kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğim...

Murat Ülker kimdir?

Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kimdir? Murat Ülker hangi eğitimleri aldı? Murat Ülker iş hayatına nasıl girdi? İşte Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker hayatı...

Kosova'ya Sultan Murat Kültür Merkezi yapılacak!

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Murat Binici area Haberi

Murat Binici area

Murat Binici, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlköğrenimini Ahmet Cevdet Paşa İ.O yapan Murat Binici, AREA Gayrimenkul Geliştirme Proje Danışmanlık şirketinin Yönetim Kurulu Üyesidir.

Lise eğitimini Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi tamamladıktan sonra lisans öğrenimi Anadolu Üniversitesinde yapmıştır. Burada İşletme eğitimi aldıktan sonra Marmara Üniversitesinde Uluslararası Ticaret ve Para Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Murat Binici, yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra önce Dumankaya İnşaat ardından Ağaoğlu şirketler grubu gibi sektörün lokomotifi firmalarda yetişmiş, ekipler kurmuş ve yönetmiş, hedeflerinin üzerinde başarılar elde etmiştir.


İngilizce bilen Murat Binici bekardır ve çocuğu yoktur.

Murat Binici, AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık markasının kurucularındandır. 2014 yılı Mart ayında güven, şeffaflık ve kaliteli hizmet ilkeleriyle yola çıkan şirket, müşteri portföyüne sunduğu fırsatlarla, minimum risk maximum kazanç sağlamayı hedeflemiştir. Her türlü...