18 / 04 / 2024

Murat Hamzaoğlu kim

Murat Hamzaoğlu kim

Kocaeli Emlak Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu Kocaeli'nde gayrimenkul sektörünü anlattı. Hamzaoğlu Kocaeli'nin sosyal konut ihtiyacı olduğu vurguladı. İşte o yazı....

Kocaeli'de inşat sektörünün birçok sorunu var!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'deki konut sektörünü ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'ni sorunları anlattı. İşte o yazı....

Kocaeli'de konut metrekare fiyatları yüzde 50 artttı!

Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'deki emlak sektörünü ve gayrimenkul fiyatlarını değerlendirdi. İşte o yazı...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekonomistlerden endişe verici tahminler: Dolarkuru 25 TL'ye ulaşabilir, kıyamet kopacak!

Ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL olabileceği yönündeki açıklamasının ardından, Murat Muratoğlu ekonomide kıyametin kopacağını söyleyerek dövizi ve evi olanlara uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Popüler ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL'ye yükselebileceğine dair açıklamasının akabinden, Murat Muratoğlu dövizi ve evi olanlara seslenerek ekonomide kıyametin kopacağını ifade etti.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Murat Hamzaoğlu kim Haberi

Murat Hamzaoğlu kim

Hep lüks konutlardan bahsediliyor ama Kocaeli'nin gerçekleri hep kenara atılıyor. Kocaeli'nin gerçekten sosyal konuta ihtiyacı var. TOKİ ve Kent Konut bir dönem başardı ama şimdilerde her ikisi de doğru adım atmıyor.


Evet, lüks konutların hitap ettiği kesim belli ama üç-beş gelirle ev sahibi olma hayali kuranlar ne olacak? İlimizde uzun yıllardır sosyal konut yapılmıyor. Ne TOKİ, ne de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan Kent Konut A.Ş. herhangi bir şey yapmıyor. TOKİ Kandıra'ya proje yapıyor, satamıyor. Kent Konut battı batacak, ellerindekileri bitirmeye çalışıyor. Peki, sosyal konut bekleyenler ne olacak? 


ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNÜNÜ AÇIN 


Dediğimiz gibi sosyal konutları yapması gereken Kent Konut ve TOKİ ayrı havalarda durumu kurtarmaya çalışıyor. Peki, özel sektöre neden bu işi bırakmıyorlar? TOKİ ve Kent Konut 1 5 katlı yapabiliyor...