25 / 04 / 2024

Murat Kurum ankara kentsel dönüşüm

Murat Kurum ankara kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Murat Kurum: Açelya Apartmanı çevresinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Çankaya'da çökme riski olduğu için kontrollü yıkımına başlanan binaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Elazığ'da bir yıl içinde projelerimizi tamamlayacağız!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen deprem sonrası bölgede kentsel dönüşümün başladığını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projelerin bir yıl içinde etaplar halinde tamamlanmasının planlandığını belirtti...

Murat Kurum: Elazığ'da Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da deprem sonrası çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Murat Kurum, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada depremin ardından Elazığ'da yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı...

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Murat Kurum: Elazığ'daki tüm yapıların röntgenini çekiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sürsürü Mahallesi’nde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Murat Kurum ziyarette yaptığı açıklamada "Yıkılma tehlikesine ilişkin lazer tarayıcılarla bütün binalarımızı saniyede 2 milyon nokta atışıyla, ölçüm yapıyoruz." dedi.

Murat Kurum'dan Elazığlı depremzedelere yardım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlara ziyarette bulundu.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

Murat Kurum'dan Elazığ'daki fahiş kira artışı hakkında açıklama!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, deprem sonrası fahiş kira artışlarına karşı soruşturma başlatmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Murat Kurum: Elazığ'da 2 bin yeni konut üretimine başlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası incelemeler ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum ankara kentsel dönüşüm Haberi

Murat Kurum ankara kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, beraberindeki Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm bölgelerini inceledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara Kalesi çevresinde, Hacıbayram Mahallesi ve İtfaiye Meydanı'nda incelemeler yapan Bakan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Beraberindekilerle ilçede yapılacak kentsel dönüşüme ilişkin görüş alışverişi yapan Kurum, Hacıbayram Mahallesi'nde basın mensuplarına bazı açıklamalar yaptı.

Vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Bakan Kurum, bugünlere gelinmesine vesile olan tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Kentsel dönüşüm anlamında yapılması gerekenleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği manifesto çerçevesinde sahada birebir gezerek tespit etmek için Altındağ'da olduklarını söyleyen Kurum, Altındağ'da vatandaşlara söz verdiklerini yapmak için sahada bulunduklarını belirtti.

Tüm Ankaralıların, "Hergelen Meydanı" olarak bildiği 216 binanın yer aldığı yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda önemli bir...