29 / 03 / 2024

murat kurum elazığ yeni konut açıklaması

murat kurum elazığ yeni konut açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'daki konut inşaatlarına ilişkin "Bu yıl sonuna kadar 8 bini Elazığ'da, 2 bini Malatya'da olmak üzere 10 bin konutumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 10 bin konutun teslimi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'da 26, İzmir'de 5 bin konutun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 25 bin konuta başladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Amacımız Elazığ'da, Malatya'da, İzmir'de vatandaşlarımızın yarasını bir an önce sarmaktır. Bu gaye ile çalışıyoruz. Bir an önce de bitirip vatandaşlarımızın duasını alacağız" diye konuştu.

Murat Kurum'dan Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ depreminin ardından yapılan konutlarla ilgili açıklama yaptı...

İnşaat mühendisi olmak isteyen gence Murat Kurum’dan söz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un, Elazığ'da yaptığı incelemeler sırasında yanına yaklaşan 9'uncu sınıf öğrencisi Emre ile sohbet etti. Mühendis olmak isteyen Emre'ye Bakan Kurum, yanında çalıştırmak için söz verdi. 

Murat Kurum'dan deprem konutları ve kaçak yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 ilde deprem konutlarının üretimini sürdürdüklerini belirtti ve “Elazığ ve Malatya’da ilk konutların geçici kabulu başladı" dedi. Muğla'da ise 5 bin 459 adet kaçak yapı belirlediklerini söyleyen Kurum, 576 yapının yıkıldığını açıkladı.

Murat Kurum'dan Elazığ'daki müteahhide uyarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, incelemeler yaptığı sırada gördüğü eksiklikler ve hatalar nedeniyle yüklenici firmanın müteahhidine tepki gösterdi.

Murat Kurum: Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışması başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'daki deprem konutlarının inşasının başladığını, konutların bir yıl içerisinde teslim edileceğini söyledi...

Murat Kurum'dan depremzedelere konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Söz verdiğimiz üzere 2020 yılı bitmeden Elazığ'da 20 bin 417, Malatya'da 4 bin 448 konutu bitirip vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturacağız" diye konuştu.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Söz verdiğimiz üzere 2020 yılı bitmeden Elazığ'da 20 bin 417, Malatya'da 4 bin 448 konutu bitirip vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturacağız" dedi.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

murat kurum elazığ yeni konut açıklaması Haberi

murat kurum elazığ yeni konut açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. 

Elazığ'da 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Murat Kurum, Türkiye gündemine ilişkin konuşan Murat Kurum, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile editörlerin sorularını da yanıtladı.

Elazığ ve Malatya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ve bölgedeki konut inşaatlarının tamamlanma zamanına ilişkin açıklama yapan Kurum, Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan deprem sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bütün bakanlıkların hemen bölgeye gittiğini belirtti.

Bakan Kurum, bölgede arama-kurtarma çalışmalarını sürdürsüklerini, enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmaları yaptıklarını, her köyde, sokakta, mahallede ekiplerin çalıştığını dile getirdi. Elazığ ve Malatya'dan 1 ay boyunca çalışmaları yerinde izlediklerini belirten Kurum, yaklaşık 25 bin bağımsız bölümden oluşan bir projeyi gerçekleştirdiklerini vurguladı. 

Kentsel dönüşüm...