29 / 03 / 2024

murat kurum emlak katılım bankası açıklamaları

murat kurum emlak katılım bankası açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Murat Kurum: Elazığ'daki tüm yapıların röntgenini çekiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sürsürü Mahallesi’nde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Murat Kurum ziyarette yaptığı açıklamada "Yıkılma tehlikesine ilişkin lazer tarayıcılarla bütün binalarımızı saniyede 2 milyon nokta atışıyla, ölçüm yapıyoruz." dedi.

Murat Kurum'dan Elazığlı depremzedelere yardım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlara ziyarette bulundu.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

Murat Kurum'dan Elazığ'daki fahiş kira artışı hakkında açıklama!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, deprem sonrası fahiş kira artışlarına karşı soruşturma başlatmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Murat Kurum: Elazığ'da 2 bin yeni konut üretimine başlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası incelemeler ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: Hasarlı binaları kullanmayalım!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Akhisar ilçesini ziyarete etti. Bakan Murat Kurum: “Gerekeni yapacağız “dedi.

Murat Kurum: Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'nde yaptığı açıklamada "Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz" dedi...

Murat Kurum: Her yıl 100 bin yeni konut yapacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada 100 bin konut başvurularının 800 bini aştığını söyledi.

Murat Kurum: 2019'da önemli süreçler başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

murat kurum emlak katılım bankası açıklamaları Haberi

murat kurum emlak katılım bankası açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün gerçekleşen 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde yaptığı konuşmada Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın aktif büyüklüğü hakkında bilgi aktardı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Kurum açıklamasında, "Türkiye Emlak Katılım Bankası, bugün itibariyle aktif büyüklüğü 16.2 milyar liraya ulaşmıştır. Bu yılın sonunda 51 şube ve 20 milyar lira aktif büyüklüğe ulaşmayı, 2021 yılı sonunda 101 şubeyle istihdama önemli bir katkı sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube...