18 / 04 / 2024

Murat Ülker yurt yaptırıyor mu

Murat Ülker yurt yaptırıyor mu

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

12 ülkede yurt dışı tapu temsilcilikleri açıyoruz!

Yurt dışında yaşayan vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul alımını kolaylaştırmayı hedeflediklerini anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce başta 12 ülke olmak üzere temsilcilikler açacaklarını belirtti.

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Novu Yurt İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novu Yurt İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yavuz Bilmiş, Ali Alaltun, İlker Aydın, Cengiz Demir ve Serdar Öztopal tarafından kuruldu. 

Yurtdışı tapu temsilcilikleri bürokrasiye takılmamalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının ve yabancı ülke vatandaşlarının işlemlerini kolaylaştırmak amacı ile 12 ülkeye daha Tapu ve Kadastro temsilciliği açılacağını söylemişti. 

Murat Ülker yurt yaptırıyor mu Haberi

Murat Ülker yurt yaptırıyor mu

İstanbul Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'e 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşa edilecek.


İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Şerafettin Turan ve bağışçı Yıldız Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker arasında imzalanan ve İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından onaylanan protokolle ilk adımı atılan yurt projesi ile Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri modern bir yurda kavuşacak.


Eğitime sadece bölgesel değil, uluslararası anlamda da katkı sağlayacak olan yurt projesinin imza töreninde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Uluslararası İmam Hatip Lisesi Projesi içerisinde yer alan bu yatakhanenin eğitimde çok önemli bir rolü olacak. Çünkü bu okulda okuyacak öğrencilerimiz sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden olacak. Böylece öğrencilerimiz ülkelerine döndüklerinde hem ülkemizden eğitim almış olmanın...