19 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediye Meclisi ocak 2016 toplantısı

Muratpaşa Belediye Meclisi ocak 2016 toplantısı

Muratpaşa Belediye Meclisi toplantısında, 1999 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir İmar Yönetmeliğinin geçerli olduğu alanlarda, plan notu eklenmesine ilişkin önerilen 16756 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı değişikliği görüşüldü.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı 1. birleşiminin 1. oturumu gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, toplantıda bir çok konu hakkında açıklama yaptı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Muratpaşa Belediye Meclisi ocak 2016 toplantısı Haberi

Muratpaşa Belediye Meclisi ocak 2016 toplantısı

Muratpaşa Belediye Meclisi'nin dünkü devam toplantısında, sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi ve teknik bölümü mezunu olup ta geçici işçi statüsünde çalışan 41 personelin 2016 yılı vizeleri oybirliği ile kabul edildi. Muratpaşa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ümit Uysal "m başkanlığında dün devam meclisini gerçekleştirdi. Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi oybirliği ile kabul edildi. Meclis'te teknik bölüm mezunu olup ta sözleşmeyi statüde değil de geçici işçi olarak 41 personelin 2016 yılı vizeleri de oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde 1999 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir İmar Yönetmeliğinin geçerli olduğu alanlarda, plan notu eklenmesine ilişkin önerilen 16756 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı değişikliği görüşüldü. Maddenin oylanmasından önce söz alan AKP Grup Sözcüsü Cemal Öner'de "Biz...