26 / 04 / 2024

Muş icra ilanları

Muş icra ilanları

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı; Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı kargir toprak su binasını 4 Şubat 2015 tarihinde saat 10.45'te satışa çıkarıyor.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu! İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!

Kamu işçisi olma fırsatı! Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu mu? İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İcradan konut almak mantıklı mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatından daha düşük bedelle gayrimenkul sahibi olmak isteyenler icralık evlere talebi artırdı. Peki icradan ev almak mantıklı mı? Nelere dikkat edilmeli?

Borçlunun malı yoksa icra nasıl yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamın üzerine olan dükkandaki kiracıyı tahliye ettik. Borçlarını icra yoluyla almak istedik, tahsil edemedik. Bu durumda ne yapabiliriz, herhangi bir cezai müeyyidesi yok mu?' sorusunu yanıtladı.

İcralık ev krediyle satın alınır mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

Ödenmeyen apartman aidatı için icra takibi olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, '1822 haneli bir sitede oturuyorum. Kendi kafalarına göre aidat toplamaya kalkıyor. Ödemeyenlere gecikme cezası tatbik ediyor ve hatta gecikme cezasını ödemeyenleri de icraya vereceklerini söylüyor. İcraya verilirsek, bir de icra masrafı vs. öder miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Binlerce gayrimenkul icradan ucuza satılıyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de icradan gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli bir şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş bu ilanları takip ediyor. İşte o fırsatlardan bazıları...

Erzincan'daki o arsa fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyenler de bu ilanları takip ediyor. Son olarak yayınlanan ilanlar arasında Erzincan Merkez'de yer alan arsa dikkat çekiyor...

İzmir Bornova'daki o daireye yoğun talep!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında satışa sunulan gayrimenkuller yoğun ilgi görüyor...

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Muş icra ilanları Haberi

Muş icra ilanları

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı; Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı kargir toprak su binasını satışa çıkarıyor. Resmi kurum alanında kalan su binasının toplam alanı 7 bin 907 metrekare. 


Toplam muhammen bedeli 8 milyon 258 bin 480 TL olarak belirlenen su binasının ihalesi; 4 Şubat 2015 tarihinde saat 10.45'te Muş İl Özel İdaresi Yeni Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda İl Encümeni huzurunda yapılacak.



İhale ilanı:



TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:

1 - İhalenin Konusu:

Mülkiyeti Muş İl Özel İdaresine ait, Muş Merkez Kültür Mahallesinde bulunan pafta, ada,  parsel numarası, imar durumu, m² ’si, geçici teminat tutarı ve muhammen bedeli belirtilen taşınmazın satış işi.

2 - İhalenin Yapılış Şekli:

İhale konusu satış, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35. Maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı...