26 / 04 / 2024

muş imar barışı 2019

muş imar barışı 2019

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Yeni imar barışı için resmen nefesler tutuldu. İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

İmar barışında son dakika depremi! 2023 imar affı geliyor mu? İmar barışı bekleyenler hemen ayrıntılara bakın!

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin duyurulmasından sonra tüm dikkatler yeniden imar affına odaklandı. Peki imar barışı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

İmar affı bekleyenler dikkat! İmar barışı geliyor mu? İşte bütün detaylar!

İmar affı konusu bir süredir kamuoyunun gündeminde... Binlerce kişi imar barşışı beklerken son durum hakkında bilgi almak isteyenler "İmar affı çıkacak mı?" diye soruyor.

9'uncu imar barışı geliyor mu? İmar affı Meclis'te! 

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi verildi. Peki 9'uncu imar barışı geliyor mu? İşte ayrıntılar...

İmar barışında flaş gelişme! Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağduru ilgilendiriyor!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Peki Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağdur bekliyordu...

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular TBMM'de!

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışı başvuruları devam ediyor mu?

13 milyon kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışına yaklaşık 10.5 milyon başvuru geldi. Peki imar barışı başvuruları devam ediyor mu?

İmar barışında ek süre olur mu? 

31 Aralık’ta başvuruları sona erecek imar barışı uygulamasında kamuoyunun süre uzatımı ve taksitlendirme beklentisi sürüyor. Vatandaşlar, bakanlıktan yeni bir adım bekliyor.

Muğla'da imar barışı fırsatçılığı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, 2 katlı evine kaçak kat yapıp ardından yasal tarihte yapılmış gibi gösterip imar barışı başvurusunda bulundu.

İmar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi bedeli 31 Aralık tarihine kadar ödenebiliyor. Peki, imar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

muş imar barışı 2019 Haberi

muş imar barışı 2019

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Muş'ta bin 544 konut projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek dönemde Kepenek'te toplam 500 kişilik sosyal konut projesi yapacaklarını söyledi.

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini ifade eden Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını söyledi.

Erdoğan, ulaştırmada, 16 kilometreden devraldıkları bölünmüş yol mesafesini 135 kilometre ilaveyle 151 kilometreye çıkardıklarını söyledi. Erdoğan, yapımı devam eden Malazgirt Çevreyolu'nu, Lice-Kulp-Muş, Ahlat-Ovakışla-Bulanık, Varto-Çaylar-Karlıova ayrımı ve Çobandede-Hınıs-Varto yollarını bu yıl tamamlayacaklarını belirtti. 

Erdoğan, Muş-Varto, Pattos-Malazgirt-Bulanık, Varto-Bulanık, Yoncalı-Adıvar, Hasköy-Güroymak ayrımı, Erentepe-Karaağıl-Bulanık ayrımı ve Hasköy-Korkut-Ovakışla yollarını da seneye hizmete...