26 / 04 / 2024

muş yeni inşa edilecek kültür merkezleri

muş yeni inşa edilecek kültür merkezleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

İsrail Batı Şeria'da 650 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait topraklarda 650 yeni konut inşa edecek. Batı Şeria'daki yerleşimcilerin sayısı kısa sürede 1 milyona çıkarılacak.

TOKİ Manyas'a 625 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manyas'a 625 yeni konut daha inşa edecek. 

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

İsrail, Batı Şeria’da 20 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria’nın Beytullahim kenti yakınlarındaki Metzad Yahudi yerleşim biriminde 20 yeni konut inşa edecek...

İsrail Doğu Kudüs’te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planlıyor!

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planladığı belirtildi.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

muş yeni inşa edilecek kültür merkezleri Haberi

muş yeni inşa edilecek kültür merkezleri


Muş Belediyesi'nde yer alan habere göre, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yeni projeler ve belediyenin genel faaliyetleri hakkında açıklamalar yaptı.

Başkan Asya, Muş Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da ihtiyaç duyulan önemli hizmetler hayata geçirdiklerini söyledi. Bu kapsamda Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projelerini de uygulamaya aldıklarını dile getiren Başkan Asya, “İlimizde Eski Astsubay Gazinosu olarak bilinen alana ve Yeşilyurt Mahallesi’ne birer tane Kadın Kültür Merkezi yapıyoruz. Proje hazırlama çalışmaları tamamlandı. Astsubay    Gazinosunun yerine yapılacak olan tesisin önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapılacak. Burayı hayırsever bir işadamı hemşehrimizin katkıları ile yapıyoruz. Bu projelerimiz ile tamamen kadınlara yönelik faaliyetlerin yapılacağı bir ortam oluşturuyoruz. İçinde spor salonu, konferans salonu ve dersliklerin...