20 / 04 / 2024

müsiad dubai şubesi

müsiad dubai şubesi

MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkam Ümit Ülkü ve beraberindeki 11 kişilik işadamı ve işkadınlarından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri şehirlerinden Dubai'ye gitti.

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi Başakşehir’de 50 bin sermaye bedeli ile Yasin Uslu tarafından açıldı.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

İş Yatırım Ataşehir Şubesi açılıyor!

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İstanbul Ataşehir'de İş Yatırım Ataşehir Şubesi açmaya karar verdi. 

MÜSİAD İngiltere'de ofis açtı!

MÜSİAD, İngiltere şubesi açıldı. Şubesi, başkent Londra'da düzenlenen etkinlikle açıldı. Etkinlik, sinevizyon gösterisiyle başla

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

müsiad dubai şubesi Haberi

müsiad dubai şubesi

MÜSİAD İzmir heyeti, Sharjah ve Ajman Ticaret Odaları ile düzenlenen ikili iş görüşmelerine katıldı. Dubai Ticari Ateşesi Serdar Fuat Kumbaracı'yı ziyaret eden ve Dubai'nin ticari yapısı hakkında bilgiler alan heyet, Dubai temasları kapsamında Expo Fuar alamın ziyaret ederek, serbest ticaret bölgeleriyle, mimari anlamda dünyanın en ünlü binalarım da inceleme fırsatı buldular. Dubai temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, bu geziye tekstil, gıda, metal, hizmet sektöründen firmaların katıldığım belirtti. 


Dubai'de hayallerin nasıl gerçeğe dönüştüğünü gördüklerini söyleyen Ülkü şöyle devam etti: "Dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Dubai'yi de yakından görme ve tanıma fırsatı yakaladık. Oluşturulan bu şehir konseptini yerinde incelemek, modern bina ve inşaat alanlarını gezmek gibi programlarımız oldu. 

Dubai'de hayallerin nasıl gerçek olduğunu gördük. 

Hiç bir şey olmayan...