20 / 04 / 2024

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüm eleştirisi

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüm eleştirisi

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Demir, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Samsun’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız” dedi.

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüm eleştirisi Haberi

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüm eleştirisi

2023 genel seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden  CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'daki çalışmalar eleştirdi. 

Bursahakimiyet'te yer alan habere göre; Bursa'daki ulaşım ve kentsel dönüşüm yatırımlarını da değerlendiren Bozbey, "Kentin sorunları giderek artıyor ve bunların başında da plansızlık geliyor. Kentin anayasası denilen plana hangi iktidar gelirse gelsin uymak zorunda. Karar alıcılar kendi çıkarlarını öne alarak kentin çıkarlarını görmezden geliyorlar. Bursa'nın doğu, batı ve kuzey yönüne giden 3 aksı var ve siz bu bölgedeki ana yolların hepsini daralttınız. İstanbul Yolu'na çok yüksek maliyetlerle yapılmaya çalışılan T2 tramvay hattı yerine metrobüs yapılsaydı şu an yolcu taşımaya başlamıştı" şeklinde konuştu.

Belediyelerin ana caddenin üzerinde, 50 metre içeriye girilerek yapılan dönüşüm projelerine de eleştiri yapan Bozbey, "Arkada kalan konutlar nasıl dönüşecek....