26 / 04 / 2024

Mustafa Çelik projeleri

Mustafa Çelik projeleri

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Çelik, Kayseri'de devam eden proje ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Mustafa Çelik: Çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Kocasinan Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, "Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Kayseri'nin demir yolu projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin raylı sistem projelerini masaya yatırdı.

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar’daki projeleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mustafa Çelik projeleri Haberi

Mustafa Çelik projeleri

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik ve Ak Parti Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, birlikte Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Çelik, 'birlikte yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya gelerek görüşlerini aldıklarını söyledi. 


BURADA MUHTARLARIMIZIN SIKINTILARINI DİNLEYECEĞİZ 


Büyükşehir Belediyesi'nin önceki Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla buluşan Başkan Çelik, her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Cuma namazlarını vesile kılarak mahallelerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Zaman zaman değişik toplantılarda görüşüyoruz. Bu kez de böyle topluca bir araya gelelim istedik. Bu aynı zamanda bizim 'birlikte yönetme' anlayışımızın da bir parçası. Burada sizlerin görüş ve önerilerini alarak mahallelerimizde yapacağımız hizmet ve...