28 / 03 / 2024

Mustafa Gençtürk

Mustafa Gençtürk

Panorama Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Yılmaz, Mustafa Gençtürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi'nde kuruldu.

Girne Apartmanı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Antalya Gençlik Mahallesi'nde yer alan 2009 yılında zemin katında bulunan restoranın mutfağından gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamanın ardından oturulamayacak hale gelen Girne Apartmanı, satılığa çıktı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

Zimbabveli gençlerden konut inşası için Türk yatırımcılara çağrı!

Afrika'da bulunan Zimbabve ülkesinin 2 milyon konut ihtiyacı bulunuyor. Ülkede bulunan gençler yatırım için Türk yatırımcılara çağrıda bulundu.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Mustafa Gençtürk Haberi

Mustafa Gençtürk

Panorama Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Yılmaz, Mustafa Gençtürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Panorama Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,  park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...