19 / 04 / 2024

Mustafa Kalaycıgil

Mustafa Kalaycıgil

KSK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini söyledi. 

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 120 bin TL sermaye ile Mustafa Kalaycıgil, Seyfettin Kalaycıgil ve Mürsel Say ortaklığında kuruldu...

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Akhmed Khamurzayev ve Mustafa Kalaycı tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Konut yatırımcısı üniversite bölgelerini tercih ediyor!

KSK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini söyledi. 

Mustafa Kalaycı'dan konut satışında yabancı indirimi eleştirisi!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı konut satışında KDV'yi değerlendirdi. Kalaycı, yabancıya KDV istisnasını eleştirdi.

Yabancıya konut satışında KDV istisnası tasarıdan çıkarılmalı!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, torba yasa teklifindeki yabancıya konut satışında KDV istisnasını desteklemediklerini ve kanun teklifinden çıkarılması gerektiğini söyledi..

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Gaziler için faizsiz konut kredisi meclis gündeminde!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Kore ve Kıbrıs gazilerinin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını meclis gündemine taşıdı..

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 120 bin TL sermaye ile Mustafa Kalaycıgil, Seyfettin Kalaycıgil ve Mürsel Say ortaklığında kuruldu...

Meram'daki kentsel dönüşüm meclise taşındı!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yazılı olarak yanıtlaması için Meclis'e soru önergesi verdi . MHP'li Kalaycı önergesinde şu ifadelere yer verdi;

MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya'daki MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Bay İskele Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay İskele Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kalaycı, Osman Kalaycı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2013 tarihinde Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Mustafa Kalaycıgil Haberi

Mustafa Kalaycıgil

Konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini ifade eden KSK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, "Zira bu bölgelerde evler eşyalı ve eşyasız olarak kolayca kiraya verilebiliyor. Kiralama konusunda avantajları bir yana bu bölgelerde yükselen konut projeleri hem çok daha ekonomik fiyata satın alınabiliyor hem de kısa sürede yüksek kar edilerek elden çıkarılabiliyor" ifadelerini kullandı. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; İnşaat firmalarının öğrenciler için rezidans inşa ettiğini söyleyen Kalaycıgil, "Bu kuvvetli potansiyeli görmezden gelmeyen konut sektörü çevrede irili ufaklı projelerle öğrenci ihtiyaçlarına hitap eden özel projelendirilmiş öğrenci rezidansları inşa etmeye başladı bile" dedi. 

İstanbul'un Maltepe ilçesi yaklaşık 100 bin öğrenci nüfusunu aşkın potansiyele sahip. Marmara Üniversitesi Başıbüyük Yerleşkesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul...