20 / 04 / 2024

mustafa sarıgül özgürlük meydanı mitingi

mustafa sarıgül özgürlük meydanı mitingi

İstanbul'un coğrafi ve tarihi konumunu, kültürel değerlerini hep birlikte planlayacaklarını ve İstanbul'u çok güzel bir noktaya taşıyacaklarını belirten Sarıgül, "İstanbul'un havasını, suyunu, denizini, toprağını, yeşilini, ormanını, biz koruyacağız"dedi

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

mustafa sarıgül özgürlük meydanı mitingi Haberi

mustafa sarıgül özgürlük meydanı mitingi




Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Sarıgül, alanda gördüğü coşkudan vatandaşların değişime hazır olduğunu anladığını söyledi.


İstanbul'un coğrafi ve tarihi konumunu, kültürel değerlerini hep birlikte planlayacaklarını ve İstanbul'u çok güzel bir noktaya taşıyacaklarını belirten Sarıgül, "İstanbul'un havasını, suyunu, denizini, toprağını, yeşilini, ormanını, en iyi şekilde biz koruyacağız. İstanbulumuzun kimliğini, kültürünü tarihi dokusunu geleceğe hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.


Sarıgül, bugünden sonra İstanbul'da plansız, ulaşımı aksatan, İstanbul'a yakışmayan hataların önüne kendilerinin geçeceklerini kaydederek "Güzel İstanbulumuzun artık bilimsel çalışmalara dayalı ama planlı bir gelişmeye ihtiyacı var" ifadesini kullandı.


Kentsel dönüşümü mutsuzluk olmaktan çıkarmanın zamanının geldiğini aktaran Sarıgül, bir bölgenin yüzde yüzünün onayı alınmadan o bölgeden kentsel dönüşüm kapsamında hiçbir binanın yıkılmayacağını bildirdi.


Sarıgül, İstanbul'da ulaşım sisteminin kilitlendiğini, trafiğin yürümediğini belirterek ulaşımdaki sorunları bitireceklerini,...