18 / 04 / 2024

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası imar durumu

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası imar durumu

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası imar durumu Haberi

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası imar durumu

2016 yılında yaşamını yitiren Koç Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç'un hayali olan golf sahası için yeni imar planı hazırlandı.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre; 2015'te Mustafa Koç'un sahibi olduğu İstanbul Beykoz Riva'da bulunan 224 bin metrekarelik arazide hayata geçirilmesi planlanan projenin tanıtımı Kasım 2017'de gerçekleşti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Golf Kulübü Başkanı Caroline N. Koç tarafından hayata geçirilmesi planlanan projenin yapımına imar sorunları nedeniyle ara verildi. 2018 yılında arazideki 17 parsel için hazırlanan imar planlarına onay verildi.

Ancak 1-2 nolu parsellerin bir kısmı ve kadastral boşluğla ilgili yeni 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hazırlandı. İmar planlarında bulunan fonksiyonların yoldan cephe alabilmesi ve uygulamayla ilgili problemlerin ortadan kaldırılabilmesi için hazırlanan yeni plana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından...