26 / 04 / 2024

Mutlu Yaşam Köyü nerede

Mutlu Yaşam Köyü nerede

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Lens Yaşam Merkezi'nin 2. etabı geliyor!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, 2021'de Kurtköy'de bin 160 konut ve 100'den fazla ticari alandan oluşacak ikinci etabını hayata geçireceklerini belirtti.

Mutlu Yaşam Köyü nerede Haberi

Mutlu Yaşam Köyü nerede

Mersin'in Mezitli Belediyesi tarafından Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başlandı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde inşa edilen ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi eski Köy Enstitüleri ruhunu yeniden yeşertecek. İçerisinde bungalov tipi evlerin, uygulama atölyelerinin, hobi alanlarının, proje pazarlarının bulunacağı Mutlu Yaşam Köyü’nde, 7’den 70’e her yaştan insan toplanıp, eğitim kamplarına katılacak, doğa ile iç içe hayvan besleyecek, hobilerini hayata geçirecek.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 20 dönümlük bir alanı kapsayan projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, “Vatandaşlarımızın bu köye geldiklerinde birbirleriyle kaynaşmalarını ve şehirden uzaklaşıp güzel bir vakit geçirmeleri istiyoruz. İlk etabını tamamladığımız projeyle bazı yurt dışından gelen konuklarımızı Mutlu Yaşam Köyü'nde misafir etmeyi planlıyoruz. ‘Mutlu Yaşam Köyü'nde bungalovlardan yapılmış bazı küçük evler...