28 / 03 / 2024

Nadir Ataman

Nadir Ataman

İstanbul Florya’da parka prefabrik mescit yapıldı. CHP’li Ataman konuyu, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne taşıdı ve de sordu: Bu izni kim verdi?

TOKİ'nin İstanbul'daki 50 bin sosyal konutu Kanal İstanbul çevresinde yapılacak iddiası! 

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırları içinde olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'da son dakika! Rant vergisi alınacak iddiası!

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek olan Yenişehir'den 6-7 milyar dolar rant vergisinin alınmasının öngörüldüğü gündeme geldi. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul'u hangi şirket yapacak?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye meclis üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak 'Yenişehir'in komşusu olan Başakşehir’deki toplu konut projesinin 2. etabı son şeklini aldı. CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Kanal İstanbul’a sıfır konumdaki mera imara açıldı!

CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, köylünün 1 milyon metrekarelik mera arazisine 'hülle'yle el konulup TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü. "Bu arazi de Kanal İstanbul planları ile konut ve ticaret imarına açıldı. TOKİ’den sonra kimin eline geçecek, takip edeceğiz" diye konuştu. 

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Nadir Ataman Haberi

Nadir Ataman

İstanbul’da yeşil alan sayısı her geçen gün azalıyor. Var olan parklar da yapılaşmaya açılıyor. Son örnek Florya’da yaşandı. Florya sahilindeki yeşil alana prefabrik mescit yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Üyesi CHP’li Nadir Ataman, konuyu İBB Meclisi gündemine taşıdı.


Konuyla ilgili soru önergesi veren Ataman, İstanbul’da kişi başına düşen aktif yeşil miktarının dünya ortalamasının çok altında olduğuna dikkat çekti. Sirkeci, Kazlıçeşme, Bakırköy, Yeşilköy, Avcılar, Kadıköy ve Tuzla arasında dolgu ile kazandırılan yeşil alanla üzerine büfe, çay bahçesi, restoran, otoparklar yapıldığını belirten Ataman son olarak da Florya’daki yeşil alana mescit yapıldığını söyledi. Florya örneğini hatırlatan Ataman, şu soruların yanıtlanmasını istedi:


“İÇKİ RUHSATLARI NE OLACAK?”


“Yeşil alan ve parkların bu şekilde işgaline nasıl ve ne zaman son verecek siniz? Yeşil alanlarda uygulanan kiralamalar ve...