19 / 04 / 2024

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi adresi

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi adresi

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Nagehan Şaşmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Havuzbaşı Meydan Sokak 'ta kuruldu.

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ayan Bayrak tarafından kuruldu.

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mesut Taşcı tarafından kuruldu.

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Dekom Dekorasyon Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekom Dekorasyon Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Susam ve Mikail Esen tarafından kuruldu.

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Gaye Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaye Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Gülgönül ve Yakup Evren ortaklığında kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ahmed M. Bakır Elamın tarafından kuruldu.

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Yağmur tarafından kuruldu.

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hıba Abdulghanı tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Nazmi Okuducu, Rıfat Can Demircioğlu ve Muhammed Şaban Sert imzasıyla kuruldu.

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi adresi Haberi

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi adresi

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Nagehan Şaşmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Havuzbaşı Meydan Sokak'ta kuruldu. 


Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi iş konusu; DİZYAN DEKORASYON 1. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 2. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 5- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım,...