25 / 04 / 2024

Nakliye ambarları nereye taşınacak

Nakliye ambarları nereye taşınacak

NAKO arazisinin Akzirve Gayrimenkul’e 245 milyon dolara satılmasıyla nakliye ambarlarına yer arayışı başladı. Ambarların ilk adresi Hadımköy’de Deliklikaya Bölgesi. Burası olmazsa ambarlara yine KİPTAŞ konutlarının da bulunduğu Hadımköy'de yer bulunacak

Akzirve Gayrimenkul Yatırım 2 projesini tanıttı!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, kendi finansal olanakları ve deneyimiyle inşa edeceği 2 projesini tanıttı. Akzirve, Bahçeşehir'de ve İstanbul Nakliye Ambarları arazisinde hayata geçireceği projeleriyle faaliyetlerini genişletecek.

Zeytinburnu Ambarlar nereye taşınacak?

İstanbul Zeytinburnu E-5 kenarındaki Ambarlar, nereye taşınacak? NAKO Ambarlar arazisi nereye gidiyor? Ambarlar Zeytinburnu'ndan Hadımköy'e mi gidecek? NAKO Ambarlar Zeytinburnu'ndan Arnavutköy Hadımköy'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

NAKO Ambarlar, Akzirve Gayrimenkul’e nasıl satıldı?

Zeytinburnu NAKO arazisi nasıl Akzirve Gayrimenkul’ün oldu? NAKO Ambarlar, kaça satıldı? Topyekün arazi satışı mı gerçekleşti, kime ne kadar peşin para ödendi , kim nasıl kat karşılığı anlaşma yaptı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut anlatıyor...

İstihkak davası nereye açılır?

Yasal veya atanmış mirasçı, terekeyi veya bazı tereke mallarını elinde bulunduran kimseye karşı mirasçılıktaki üstün hakkını ileri sürerek miras sebebiyle istihkak davası açabiliyor. Peki, istihkak davası nereye açılır?

İstanbul Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ürek, İbrahim Bulut, Mehtap Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kira gelir vergisi ödemesi nereye yapılır?

Gelir vergisi kanunu gereğince her sene, bir önceki sene içerisinde elde edilen işyeri ve mesken kiralamalarından elde edilen gelir için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, kira gelir vergisi ödemesi nereye yapılır?

Şahtek İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Nakliye ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahtek İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Nakliye ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Karacalar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Tam Yapı İnşaat Emlak Nakliye Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yapı İnşaat Emlak Nakliye Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yücel tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Sadıkoğlu 5 Plaza'da kuruldu.

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Jumaa Alomar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maya Akar Center'da kuruldu.

Erginbey İnşaat Metal Hafriyat Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erginbey İnşaat Metal Hafriyat Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ergin Aslan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara'da nereye yatırım yapmalı? Değeri yükselen bölgeler...

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Lider Dekoratif Demir Ürünleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Lider Dekoratif Demir Ürünleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi, İsmail Meral Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu.

Reddi miras dilekçesi nereye verilir?

Mirasçılara her zaman taşınmaz mal varlığı miras olarak kalmayabiliyor, kimi zaman ödenmesi güç olan borçlar da mirasçıya kalabiliyor. Mirasçı kalan bu "mirası" reddedebiliyor. Peki, reddi miras dilekçesi nereye verilir?

Nakliye ambarları nereye taşınacak Haberi

Nakliye ambarları nereye taşınacak


Türkiye Nakliyeciler Derneği (TND) Akzirve Gayrimenkul'e satılan, NAKO'ya ait Zeytinburnu nakliyat ambarları arazisinden Haziran 2015'te çıkacak. Peki nereye gidecek? İlk adres, Hadımköy Deliklikaya bölgesi ama oradaki arazinin eğimli olması ve hala kamulaştırma yapılamaması gibi nedenlerle Deliklikaya'daki 156 dönümlük arazinin yerine alternatif alan arayışı sürüyor.



Ambarlar nereye taşınacak? 


İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi’nin (S.S. NAKO) Zeytinburnu’ndaki 120 dönümlük araziyi Akzirve Gayrimenkul Geliştirme’ye 245 milyon dolara satmasının ardından arazideki ambarların nereye taşınacağı sorusu gündeme geldi. 


Deliklikaya olmazsa?


Ambarların Arnavutköy İlçesi sınırları içindeki Deliklikaya Mahallesi’ne taşınması konusunun uzun süredir TND tarafından tartışıldığını söyleyen TND Başkan Yardımcısı Emrah Gülağaç, “Deliklikaya’da 156 dönüm büyüklüğünde bir arazi var ama orası dik bir eğime sahip, bu yüzden arazide yapılacak çok iş var. Ayrıca oranın arsa sahiplerinin sonuca kavuşturulmamış arazi davaları...