29 / 03 / 2024

Nam Pet inşaat kimin

Nam Pet inşaat kimin

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Mirbey tarafından kuruldu. 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu! 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Maltepe'de Asım Oğuz ve Nuy Say ortaklığında kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektöründeki kriz emlak piyasasını nasıl etkiledi? 

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde inşaat sektörünü kaleme aldı. 

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını uçuruyor!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Namık Göz'ün o yazısı...

Çelik sektörünün AB’ye inşaat çeliği ihracatı daralabilir!

Çelik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci yaptığı açıklamada, Türk çelik sektörünün, AB'nin uygulamaya geçirdiği kotalar nedeniyle bu bölgeye inşaat çeliği ihracatında da yüzde 60'ın üzerinde daralma yaşayabileceğini söyledi.

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Antalya Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu’nda spor salonu inşaatı başladı!

Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Geçtiğimiz yıl 3 ilkokula spor salonu yaparak öğrencilerin ve vatandaşların hizmetine açan Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Bursa İnşaat Fuarı'nda bu yıl gayrimenkul fuarı da olacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD’ın Bursa inşaat sektörüne fuarcılık alanında sağlayacağı kazanımları değerlendirdi...

Nam Pet inşaat kimin Haberi

Nam Pet inşaat kimin

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 01- Kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir atık malzemelerin çeşitli geri dönüşüm yöntemleri ve teknolojileriile hammadde olarak tekrar imalat süreçlerine kazandırılması,geri dönüşebilen maddeleri demir, bakır, kurşun, cam, kâğıt, alüminyum, plastik, kauçuk, piller, motor yağları, atık yağlar, araç lastikleri, röntgen filmleri, akümülatörler, beton, organik atıklar ve elektronik atıkların hammadde olarak tekrar imalatsüreçlerine kazandırılmasıdır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Deri Osb Mahallesi Vakum Cad. No:23/A...