26 / 04 / 2024

narova ışıkkent evleri

narova ışıkkent evleri

Narova'nın birinci etabı büyük ilgi gördü. Mart ayı ortasında lansmanı yapılan Narova'nın 114 konutluk birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi, ikinci etabın hazırlıklarını da hızlandırdı.

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Sağlıkkent Evleri'nde 48 ay taksit! 190 bin TL'ye 2+1 ev!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare arasında alanlara sahip..

Narova Projesi, herkese uygun seçenekler sunuyor!

Işıkkent Eğitim Kampüsü çevresinde 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Narova Projesi'nde bin 100 konut yer alacak Yapıtek tarafından 9 etapta yapımı gerçekleşecek Narova Projesi'nin ilk etabında 114 konut satışa sunuldu.

Narova Şubat sonunda satışta! Yeni proje!

Narova projesinin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor. İzmir Bornova Işıkkent bölgesinde 6 etap halinde yükselen Norava projesi kapsamında 1.100 adet konut yer alıyor.

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nin havadan videosu!

577 adet konuttan meydana gelen Sağlıkkent projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. İttifak imzası ile inşa edilen Sağlıkkent Evleri 10 blok halinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Sağlıkkent Evleri Beylikdüzü'nde 104 bin 500 TL'ye 2+1!

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Sağlık Kent Evleri projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 104 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların yıl sonu teslim edilmesi planlanıyor...

Sağlıkkent Evleri'nde 299 TL taksitle!

590 konuttan meydana gelen Sağlıkkent Evleri'nde 299 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede teslimlerin 2011 yılının sonunda başlaması planlanıyor...

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

narova ışıkkent evleri Haberi

narova ışıkkent evleri


İzmir Bornova'da bölgenin en büyük projesi olarak hayata geçen Narova'nın  birinci etabı büyük ilgi gördü. Mart ayı ortasında lansmanı yapılan Narova'nın 114 konutluk birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi, ikinci etabın hazırlıklarını da hızlandırdı.


Bornova'ya değer katacak

Yüzde 70'i satılan Narova 1. etap bloklarının inşaatı da hızla sürüyor. Bornova'nın güney doğusuna müthiş bir ivme kazandıran proje, ilçeye de ayrı bir değer katacak. Bu bölgeye yatırmlar da giderek artıyor. 80 bin metrekare arazi üzerine, bittğinde 9 blok ve 1100 konuta ulaşacak Narova projesi, sakinlerinin her ihtiyacını gören, her anlamda kendi kendine yeten bir proje. Ege Üniversitesi Hastanesi ve Forum Bornova gibi önemli noktalara 5 dakikalık mesafede olan, çevre yoluyla otoyola direkt bağlantı noktalarının kesiştiği bir alanda konuşlandırılan proje aynı zamanda yatırımcılar...