26 / 04 / 2024

Naturestate organik tarım

Naturestate organik tarım

Ekspertist Gayrimenkul, gayrimenkul yatırım yönetimi, mülkiyetlerin hukuki ve de teknik durumlarının araştırılması ve gayrimenkullerin düzenli takipleri konusunda, kişi ve kurumlara özel hizmet veren bir marka.

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Bnt Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sağlık Organik Tarım Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnt Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sağlık Organik Tarım Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 250 bin TL sermaye ile bugün Nurhan Kazaz, Mehmet Beşir, Taner Karakaya ve Tunç Karakaya imzasıyla kuruldu.

Mine Kalpakçıoğlu Kandilli'deki köşkünün bahçesini tarım alanına çevirdi!

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yakınlarına hediye ediyor.

Gümüşhane Kelkit Organik Tarım Uygulama Merkezi incelendi!

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kelkit ilçesinde uzun yıllardan beri atıl durumda bekleyen kibrit fabrikasının yerinde yaklaşık 5 milyon liraya yapılacak olan Organik Tarım Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kazan’da organik tarım köyü projesi!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Özerk Bölgesi Doğu Türkistan’ın Başkenti Urumçi’den Ankara’nın Kazan ilçesine gelen heyet, turizm ağırlıklı organik tarım köyü projesini hayata geçirmek için görüştü.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Şahin tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak'ta kuruldu.

Tarihi Buğday Pazarı’na otopark, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Buğday Pazarı’nda önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Çalışmalarına başlanan proje kapsamında bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Naturestate organik tarım Haberi

Naturestate organik tarım

Naturestate; modern hayatın getirdiği stresden biraz olsun organik tarıma yönelerek uzaklaşmak isteyenlerin veya arazi yatırımcılarının ayrı ayrı sektörlerde bulabileceği hizmetleri tek bir çatı altında toplama felsefesi ile yola çıktı. Naturestate organik topraklar sloganıyla Marmara bölgesinde tarım arazileri geliştirdi. Organik tarım ve hayvancılık yapmak isteyenlere; uluslararası standartlara uygun olarak arazi araştırma, geliştirme ve satın alınmasından, ürün yetiştirilmesine kadar olan tüm aşamalarda danışmanlık hizmeti veriyor.


Naturestate yöneticilerinden M. Fatih Cantemir; “Günümüzde tüketilen ürünlerin ne kadar doğal olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu yüzdende insanlar kendi emekleriyle ürünler yetiştirmek ve yetiştirdiği ürünün hem tadını almak hem de zevkini yaşamak istiyor.“  dedi. Organik tarım ve hayvancılık konusunda her geçen gün artan taleple karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Ekspertist Gayrimenkul, gayrimenkul yatırım yönetimi, mülkiyetlerin hukuki ve teknik durumlarının...