25 / 04 / 2024

Nazenin Konakları fiyatları

Nazenin Konakları fiyatları

Geçtiğimiz yıl ekonomiye canlılık getirmek için konut sektöründe uygulanmaya başlanan ve bu yıl başında da kapsamı genişletilerek lüks konut alımları da dahil edilen KDV indirimi 30 Eylül 2017 tarihinde sona eriyor.

Çengelköy Nazenin Konakları'nda geri sayım başladı!

İstanbul’un en özel semtlerinden Çengelköy, beklenen projesine kavuşuyor. Bu özel projede yaşamak için geri sayım başladı.

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları!

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. ÖRYAP İnşaat tarafından yükselen projede 17 villa bulunuyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 

3S Firuze Konakları fiyatları 2018!

Kanal İstanbul projesinin açıklanan güzergahı üzerinde konumlandırılan 3S Kale Firuze Konakları'nda teslimlerin Eylül 2018’de yapılması planlanıyor..

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Nazenin Konakları Bahçe iletişim!

Nazenin Konakları Bahçe projesi 'aile' konseptli proje olarak yükselecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilecek...

Nazenin Konakları Bahçe geliyor! Yeni proje!

Nazenin Konakları Bahçe projesi henüz projelendirme aşamasında. İstanbul Çengelköy'de yükselecek proje Nazenin Konakları Çengelköy projesinin 500 metre uzağında hayata geçirilecek. 

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Nazenin Konakları Çengelköy projesinde ticari alanlar satışta!

Toplam 92 daire ve 15 mağazadan oluşan Nazenin Konakları'nda 2018’in ilk aylarında yaşamın başlaması planlanıyor. Nazenin Konakları Çengelköy projesinde yer alan 15 adet ticari alan satışa çıktı.

3S Avcılar Firuze Konakları fiyatlar!

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Avcılar Firuze Konakları İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Firuzköy Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. 3S Avcılar Firuze Konakları fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor.

Nazenin Konakları'nda KDV indirim fırsatı 30 Eylül'de bitiyor!

Geçtiğimiz yıl ekonomiye canlılık getirmek için konut sektöründe uygulanmaya başlanan ve bu yıl başında da kapsamı genişletilerek lüks konut alımları da dahil edilen KDV indirimi 30 Eylül 2017 tarihinde sona eriyor.

Nazenin Konakları fiyatları Haberi

Nazenin Konakları fiyatları


Geçtiğimiz yıl ekonomiye canlılık getirmek için konut sektöründe uygulanmaya başlanan ve bu yıl başında da kapsamı genişletilerek lüks konut alımları da dahil edilen KDV indirimi 30 Eylül 2017 tarihinde sona eriyor. Net alanı 150 metrekarenin üzerinde olan konutlara uygulanan %18 KDV oranının bir süredir %8 olarak uygulandığını belirten Nazenin Konakları Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, 30 Eylül itibariyle uygulamanın sona ererek %18 KDV oranının geçerli olacağını söyledi.


Konut alımı için değerlendirme sürecinde olanların acele etmelerinin kendileri için yerinde olacağını vurgulayan Kaan Pehlivan şunları söyledi; “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl konut alımlarındaki KDV oranları ile ilgili geçici indirimler sağlanmış ve 3 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile bu kapsam genişletilerek 150 metrekare üzere lüks, birinci sınıf olarak adlandırılan konutlarda da...