08 / 05 / 2024

ncadde ottoman

ncadde ottoman

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ncadde Ottoman Özyurtlar daire fiyatları!

Ncadde Ottoman Özyurtlar daire fiyatları 174 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ncadde Ottoman projesinde daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavuz tarafından kuruldu.

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Blue Ottoman Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Ottoman Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akan ve Halil Biter ortaklığında kuruldu.

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ameer Abdullah Khan, Majıdah Shaheen ve Muhammad Alı Shahzad ortaklığında kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

ncadde ottoman Haberi

ncadde ottoman

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yeniliklerle sektörün gelişimine yön veren Özyurtlar Holding, Esenyurt'ta hayata geçirdiğii Ncadde Ottoman ile ticari alan ve residence konseptini tek bir çatı altında toplayarak yeni bir iş ve yaşam konsepti yarattı. Satışa çıkarıldığı ilk günden bu yana büyük talep gören proje, hem ofis, hem de otel konseptinde süitleriyle izole yaşamı lüksle tanımladı. Esenyurt'un en işlek caddesi olan Doğan Araslı Bulvarı cepheli olarak konumlandırılan Ncadde Ottoman, dikkat çeken merkezi konumu ve Osmanlı mimarisinin modernize edilmiş izlerini taşıyan mimarisiyle de yatırımcı taleplerini yukarıya taşıyor. 

Farklı tipte ofis seçenekleri


68 bin 940 metrekare alanda hayata geçirilen 445 konut 27 ticari üniteden oluşan Ncadde Ottoman'da farklı tipte ofis seçenekleri yer alıyor. A blokta 1+0 otel konseptli ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklüğe...