18 / 04 / 2024

ncity esenyurt örnek daire

ncity esenyurt örnek daire

N City satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 17 katlı 4 blok halinde inşa edilen N City Esenyurt projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor

Özyurtlar İnşaat N City teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat N City teslim tarihi 2015 yılı olarak belirtiliyor. N City Esenyurt Evleri projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 99 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Ncity Esenyurt!

Ncity Esenyurt projesinde daire fiyatları 109 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Ncity Esenyurt projesinin 2015 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor...

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

Nist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tercan tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Esenyurt, Örnek Mahallesi, Fikri Sönmez Caddesi'nde kuruldu.

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sonay Öz tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Ahadı tarafından 900 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

ncity esenyurt örnek daire Haberi

ncity esenyurt örnek daire
N City projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. N City satılık daire bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan N City Esenyurt 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konutların ve 8 ticari birimin yer aldığı NCity projesi 17 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


Özyurtlar İnşaat Ncity 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teraslı tiplerinde tasarlandı. Projedeki 1+1'ler 65 metrekare, 2+1'ler 85 ve 115 metrekare, 3+1'ler ise 135 metrekare alanlarla dizayn edildi.


N City satılık daire!

N City satılık daire fiyatları için 444 40 27 numaralı hattan saış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


N City sosyal olanakları arasında futbol- basketbol sahası, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve...