29 / 03 / 2024

Ncity Esenyurt yeni kampanya

Ncity Esenyurt yeni kampanya

Özyurtlar İnşaat, Ncity Esenyurt’tan ev almak isteyenler için “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira peşinat verecek...

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada!

Elektrik perakende sektöründe faaliyet gösteren CK Boğaziçi Elektrik'in 'Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nun 2017 yılı sonuçlarına göre, yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Söb Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söb Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Çakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Yeni Kent Mahallesi, 710 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt'ta yeni imar planlamaları yapılıyor!

AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Akboğa, bakanlık tarafından yeni havaalanı ve kanal projesi nedeniyle bekletilen bu alanlarda yeniden planlamalar yapıldığını ve yenilendiğini Esenyurt haritası üzerinde anlattı.

Babacan Premium Esenyurt'ta 225 bin TL'ye! Yeni proje!

Babacan Yapı, yeni projesi “Babacan Premium” ile yatırımcılara kaliteli bir yaşamın anahtarını sunacak. İstanbul Esenyurt’ta, 28 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 6 bloktan oluşacak Babacan Premium için ön talepler toplanmaya başlandı.

Yeni Esenyurt Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Esenyurt Yapı Denetim Limited Şirketi, Şemal Kanat tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos 'ta İstanbul, Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350. Sokak' ta kuruldu.

Ncity Esenyurt yeni kampanya Haberi

Ncity Esenyurt yeni kampanya


Özyurtlar İnşaat, Ncity Esenyurt’tan ev almak isteyenler için “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira peşinat verecek. Borcun geri kalan kısmı için 120 ay vadeli kredi kullananlar ev tesliminden itibaren aylık 790 lira taksit ödeyecek



İnşaat sektöründe 23 yıldır güven inşa eden Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta yükselen projesi Ncity Esenyurt’tan ev sahibi olmak isteyenler için çok farklı bir kampanya düzenledi. Bugüne kadar 7 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat’ın Ncity Esenyurt için düzenlediği kampanya “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyor. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira ödüyor. 18 ay boyunca...