26 / 04 / 2024

Ndk Metal Geri Dönüşüm iletişim

Ndk Metal Geri Dönüşüm iletişim

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Demirkol tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Karaca tarafından kuruldu.

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm iletişim Haberi

Ndk Metal Geri Dönüşüm iletişim

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi konusu:
Şirket her türlü metal, sac, demir alımı satımı ile bunların pazarlanmasını ithalatını ve ihracatını yapabilir. Yine konusuyla ilgili olmak üzere bunların artıklarının değerlendirilmesini, hurdalarının alım satımı ve pazarlaması ile ticaretini yapabilir. Her türlü ambalaj atığının toplanması, ayrılması, geri kazanımı ve geri dönüşümü, Kağıt, karton, plastik, cam, teneke, alüminyum kutu ve sair her türlü ambalaj/-atıklarının ve artıklarının ayrı ayrı veya birlikte toplanması, ara depolanması, ayrıştırılması, toplanan ve ayrıştırılan atıkların cinslerine göre tasnifi, geri dönüşümü ve geri kazanımlarını sağlamak, bununla...